6 Mai 2011 publicat în Horoscop 145 share-uri

Fascinantei civilizatii a Atlantidei i-a fost atribuita un sistem astrologic unic, cu un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Iata care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei si care sunt principalele lor caracteristici:

Jni'baël – daca esti nascuta in zilele de 8, 9 sau 10 (orice luna)

Nativul Jni'baël este fara doar si poate o persoana atragatoare si simpatica, considerata ca fiind agreabila si de un farmec aparte. Zodia Jni'baël aduce cu sine o mare putere de seductie si frumusete interioara. Nativii Jni'baël au un impact major asupra celor din jur, iar prezenta lor nu trece neobservata. Uneori exuberanti si pasionali, alteori reci si distanti, persoana nativilor Jni'baël este invaluita intr-o aura de mister. Sunt interesanti si au pretentii mari de la ei insisi, parand de aceea inaccesibili.

Klad'esh – daca esti nascuta in ziua de 11 a oricarei luni

Destinul nativilor Klad'esh a fost scris inainte de se naste. Klad'esh aduce inteligenta si sclipire intelectuala. Nativii Klad'esh se caracterizeaza prin dorinta de perfectiune, prin ambitie si accent pus asupra aspectului profesional sau asupra pasiunilor si hobby-urilor personale. Nativii Klad'esh au multiple talente pe care vor incerca de-a lungul vietii sa le valorifice. Vor pune la bataie idei si proiecte care vor schimba radical directiile unui domeniu anume. Se vor dedica in totalitate vietii profesionale, chiar daca acest lucru inseamna sa-si puna viata personala pe un plan secundar. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Mama'dhoul – daca esti nascuta in zilele de 12, 13 sau 14 (orice luna)

Mama'dhoul este o zodie care predispune spre tonicitate si vigoare fizica, spre independenta si integritate morala. In consecinta, nativul Mama'dhoul este o persoana discreta, tacuta si rezervata, cuvintele sale avand insa un impact si o greutate deosebita. Iubeste dreptatea inainte de toate si este un prieten de nadejde, stiind cum sa pastreze un secret. Poate obtine lucruri marete pentru ca nu se fereste sa isi asume responsabilitati si sarcini de care se feresc ceilalti. Are insa tendinta de a fi individualist. I se reproseaza uneori incapacitatea de a se bucura de prezenta celorlalti.

Perd'hur – daca esti nascuta pe 15 sau 16 (orice luna)

Perd'hur este una din zodiile asociate personalitatilor contradictorii. Nativul Perd'hur bulverseaza prin felul sau de a fi. Este fie foarte pasional, impulsiv si plin de viata, dorind sa mobilizeze intreaga lume, fie pasiv si detasat, parand a fi rupt de ceea ce se intampla in jurul sau. Perd'hur predispune spre o sensibilitate de suprafata, caci interiorul acestor nativi este unul puternic. Menirea nativilor Perd'hur este aceea de a ajunge la un echilibru cu ei insisi, manifestand mai multa preocupare fata de relatiile pe care le stabilesc cu sinele, dar si cu cei din jur.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri