3 Mai 2011 publicat în Horoscop 625 share-uri

Daca de Berbec va apropiati cel mai usor pe plan intelectual, un bun inceput pentru a cunoaste un Taur este intr-o atmosfera de intimitate. Aflati cum puteti intra in gratiile barbatilor fiecarei zodii, ce le place si cum trebuie sa va comportati pentru a-i cuceri mai usor si a incepe o relatie cu fiecare dintre ei.

Un Capricorn nu trebuie contrazis sau contrariat, ci mai degraba ascultat ca un profesor in tot ce spune. Se simte bine atunci cand se pune baza pe el si cand i se acorda incredere. Nu este un om de societate si discuta numai lucruri serioase, cu riscul de a deveni antipatic. Complimentele ce i se adreseaza trebuie sa fie sincere, altminteri “se prinde”. Drept cadouri prefera lucrurile de valoare, caci are foarte mult simt practic. Viata sa e simpla, fara complicatii inutile.

Nativul din zodia Varsatorului trebuie admirat in primul rand, pentru a intra in gratiile sale. Urmatorul pas este de a va arata erudite si de a purta discutii interesante cu el, pe orice tema, preferabil in domenii avangardiste sau oculte. Trebuie sa-l amuzati, sa afisati un entuziasm contagios si sa dovediti ca aveti idei generoase, pastrand insa o nota de bun simt. Aveti grija sa nu deveniti prea posesive, altfel va avea impresia ca atentati la scumpa sa libertate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativul din Pesti va aprecia in primul rand daca il considerati interesant si ascultati cu intelegere ceea ce va spune despre problemele sale. Provocati-l la noi destainuiri, va fi usor uimit, pentru ca in general tendintele sale sunt considerate cam bizare. Nu-l contraziceti prea vehement. Discutati impreuna despre arta, literatura, fenomene supranaturale ori animale, el fiind foarte legat de acestea din urma. In mod sigur ii place marea si in general apa. Cadourile pe care le apreciaza sunt lucrurile in culorile marii, cartile despre ocultism, biografiile. Ii place muzica si dansul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri