3 Mai 2011 publicat în Horoscop 625 share-uri

Daca de Berbec va apropiati cel mai usor pe plan intelectual, un bun inceput pentru a cunoaste un Taur este intr-o atmosfera de intimitate. Aflati cum puteti intra in gratiile barbatilor fiecarei zodii, ce le place si cum trebuie sa va comportati pentru a-i cuceri mai usor si a incepe o relatie cu fiecare dintre ei.

Pentru a cuceri imperialul Leu, ascultati-l cand va vorbeste despre viata sa, multumiti-i exagerat pentru orice cadou pe care vi-l face si evitati cu orice pret stridenta in vestimentatie si vorbaria inutila. Fiti sincera cu el, deschisa si mai ales aveti mare grija sa nu il jigniti in semnitatea lui, caci este foarte mandru. Se bucura foarte mult la randul lui cand primeste cadouri si nu suporta zgarcenia.

In conversatiile cu nativul din Fecioara trebuie sa fiti exacte, riguroase, sa nu monologati si sa nu il plictisiti cu aventuri trecute. Nu sunt recomandate exagerarile sau teribilismele pentru a il impresiona si nici subiectele referitoare la intimitatile sale. Discutia merge foarte bine pe o tema inteligenta in orice domeniu abordat in directia calitatilor sale. Apreciaza farmecul personal al interlocutorului, curajul si spontaneitatea sa. Cele mai bune cadouri sunt un CD cu muzica sau o carte buna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativului din Balanta ii place foarte mult sa fie complimentat, admirat, elogiat. Atentie insa ca aceste aprecieri sa fie verosimile. Puteti incepe o controversa cu el, caci are spirit combativ, fara a deveni insa agresiv sau vulgar. Nu ii faceti observatii atunci cand este prea cheltuitor (ceea ce se intampla des) si inconjurati-l cu obiecte de lux sau macar incercati sa tineti pasul cu el in aceasta directie. Fiti vesele, destinse, intrebati-l despre tot ce e in legatura cu viata sa si discutati impreuna pe teme de arta.

Pentru a intra in gratiile nativului din Scorpion trebuie sa il aprobati in tot ceea ce spune si sa-l complimentati in permanenta – cu foarte mare atentie insa si cu mult tact, caci simte minciunile (nesinceritatea in general) de la bun inceput si atunci veti obtine efectul contrar. Nu trebuie sa faceti observatii peiorative la adresa vestimentatiei sale si e preferabil sa se rada la bancurile pe care le face. Ii place ca partenera lui sa aiba toalete extravagante si parfumuri fine.

Pentru a intretine raporturi bune cu nativul din Sagetator este necesar sa fiti dinamice, sincere, sa aveti simtul umorului si sa nu deveniti prea conventionale. Ascultati-l cu atentie, fiti in acelasi timp vioaie si nu uitati ca nu ii plac firile prea sobre sau mohorate. Il pasioneaza sportul, excursiile si prefera spatiile deschise in detrimentul statului in casa. Iubeste animalele. Foarte important este sa nu confundati inclinatia lui permanenta pentru prietenie cu un sentiment real de dragoste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri