29 Aprilie 2011 publicat în Horoscop 25 share-uri

Descoperiti care este cea mai potrivita profesie pentru dumneavoastra in functie de semnul zodiacal sub care v-ati nascut!

Varsator

Meseriile spre care se orienteaza acestia sunt precumpanitor spirituale si mai putin fizice. De aceea, nativii din Varsator vor fi savanti, scriitori ori artisti foarte straluciti. Ii pasioneaza de asemenea tot ceea ce tine de mecanica, iar interesul lor poate trece si asupra sporturilor ce au tangenta cu acest domeniu, insa niciodata mai mult de atat. Domeniul electronicii este si el fara mari secrete pentru nativi, ca si psihologia. Se pot pasiona de lucrurile oculte, misterioase, cu aplicatii in stiintele de frontiera.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt firi artistice, le place muzica, dansul si sunt adeseori exhibitionisti. Sunt de asemenea inclinati spre ocultism. Pot fi deci excelenti decoratori, predicatori, invatatori, modelatori, dar si figuri celebre ale unor domenii precum muzica, pictura, baletul, literatura. Printre femei pute gasi deseori scriitoare de romane de dragoste si pictorite de tablouri erotice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri