29 Aprilie 2011 publicat în Horoscop 25 share-uri

Descoperiti care este cea mai potrivita profesie pentru dumneavoastra in functie de semnul zodiacal sub care v-ati nascut!

Fecioara

Calitatile analitice, critice si metodice ale Fecioarei o pot consacra ca savant renumit, in orice profesie de cercetare precum si in cele care cer ordine si exactitate: mecanic, ceasornicar etc. Poate fi un bun om de afaceri, contabil ori informatician. Isi gaseste de multe ori locul intre cadrele armatei, unde este un executant fidel si exact. Are aptitudini pentru arta si pentru muzica. Mari actori si mai ales actrite s-au nascut sub acest semn. Sunt foarte buni piloti de curse, caci stiu sa isi controleze reflexele si sa nu riste in mod inutil.

Balanta

Profesiile nativilor din semnul Balantei vor fi alese in directia calitatilor lor artistice, diplomatice si sociale. Vor fi deci muzicieni, scriitori, artisti, coregrafi, pictori, coafori, manichiuristi, fizioterapisti, manechine, modele, creatori de moda, decoratori, diplomati, ambasadori, avocati, judecatori, bijutieri sau medici de chirurgie plastica. Sunt de asemenea foarte buni in meseriile ce tin de relatiile cu publicul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion

Scorpionii pot fi, datorita simtului lor tactil foarte delicat, mari chirurgi, dar si ceasornicari si, in general, orice postura ce are legatura cu migala si precizia. Ingeniozitatea si perfectionismul ii pot directiona spre inventica sau stiinta, politica, barou. Inclinatiile artistice foarte pronuntate ii inclina spre mari realizari in literatura, muzica, actorie. Pot de asemenea ajunge filosofi. Le plac profesiile si sporturile riscante, putand ajunge aviatori, parasutisti sau rugbisti. Sunt excelenti oameni de afaceri, organizatori, detectivi.

Sagetator

Sagetatorii isi aleg profesiile in functie de trasaturile lor esentiale. Astfel, o meserie statica ii poate face nefericiti si de aceea isi doresc sa fie in functii in care sa calatoreasca mult si sa duca o viata aventuroasa. Pot fi vanatori, misionari, dar si medici, pedagogi, magistrati sau functionari superiori. Dragostea pentru animale ii determina sa devina dresori sau veterinari. Sunt de asemenea atrasi de sfera muzicii.

Capricorn

Capricornul este un foarte bun conducator, indiferent de sfera sa de activitate si poate ajunge la fel de bine un reputat lider politic sau director de companie. Taria convingerilor il predestineaza pentru rolurile de misionar, pionier sau cititor de mare anvergura. Reuseste in profesiile legate de pamant (agricultura), in constructii si in profesorat. Poate fi un bun muzeograf, bibliotecar si arheolog. Dintre sporturi prefera fotbalul, boxul si inotul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri