8 Aprilie 2011 publicat în Horoscop 933 share-uri

Descendentul descrie acele calitati ale persoanelor de care esti atrasa, tipul de partener spre care ai tendinta sa gravitezi, pasiunile, relatiile sexuale, anumite aspecte ale iubirilor tale. Descendentul ofera totodata indicii despre potentialele tale casatorii.

Descendentul in Varsator

Persoanele care au Descendentul in Varsator sunt atrase de persoanele nonconformiste, extravagante prin felul lor de a fi, spontane, independente. Vor gravita vesnic in jurul acelor persoane care nu sunt atasate de reguli si care cred in libertatea individuala chiar si in cadrul unui cuplu. Aceste persoane, la fel ca si partenerii lor, isi doresc spatiu intr-un cuplu. Isi doresc sa iubeasca liber, fara restrictii, fara exagerari si fara a-si sufoca partenerul. Sunt atasate de ideea de iubire unica, fiind atrase de acele iubiri si relatii pasionale, intense, neobisnuite prin natura lor, chiar daca sunt de scurta durata. Se orienteaza catre persoane care se fac remarcate prin calitatile lor intelectuale deosebite. Persoanele cu Descendentul in Varsator se angajeaza de multe ori in relatii sexuale doar de dragul experimentului. Sfarsesc insa prin a ramane in acea relatie daca relatia respectiva ii implineste nevoile sale emotionale si sexuale. Se indragostesc si casatoresc greu, insa casniciile lor sunt pe viata.

Descendentul in Pesti

Relatiile pe care le vei stabili cu ceilalti, dar si partenerul de viata stau sub semnul unei anumite dificultati. Esti atras de persoane elevate din punct de vedere spiritual sau artistic, persoane ce au nevoie de afectiunea, sprijinul si caldura pe care le poti oferi. Iti doresti un partener de viata care sa fie intotdeauna la bine si la rau si care sa-ti demonstreze ca are nevoie de tine. Iti place sa il ajuti pe cel pe care il iubesti. Joci adesea rolul bunului samaritean in relatiile tale. Vei depune eforturi si sacrificii tacute pentru a-ti mentine relatia, avand tendinta de a deveni dependent emotional de partener. Esti un idealist, iar asteptarile tale de la partenerul de viata sunt foarte mari. Cand partenerul nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale, suferi, accepti cu resemnare si mahnire, te izolezi si te retragi in carapacea ta. Pentru ca te temi de deziluzii si de dezamagiri, nu este exclus sa alegi celibatul.

Foto fr si main: By Photosani /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri