8 Aprilie 2011 publicat în Horoscop 933 share-uri

Descendentul descrie acele calitati ale persoanelor de care esti atrasa, tipul de partener spre care ai tendinta sa gravitezi, pasiunile, relatiile sexuale, anumite aspecte ale iubirilor tale. Descendentul ofera totodata indicii despre potentialele tale casatorii.

Descendentul in Rac

Esti un familist convins si te atrag persoanele pentru care familia si valorile familiale reprezinta un principiu de viata. Ai tendinta de a deveni dependent de afectiunea partenerului si de a-l face sa devina la randul sau dependent de afectiunea pe care i-o oferi. Urmaresti ca partenerul tau sa iti asigure in primul rand siguranta emotionala. Uneori adopti un comportament matern fata de partener. Ai tendinta de a-l proteja. Optezi pentru parteneri sensibili si iti asumi cu responsabilitate rolul de a-i inveseli si de a-i face sa devina mai puternici. Relatiile sexuale stabile vor duce cu timpul la casnicii si angajamente. Nu iti plac schimbarile si de aceea alegerile tale sentimentale nu vor fi spectaculoase. Foarte probabil ca te vei casatori previzibil, cu o persoana din anturajul tau sau cu o persoana avand acelasi statut, acelasi mediu cultural, o pozitie sociala similara, etc.

Descendentul in Leu

Persoanele care au Descendentul in Leu sunt atrase de acei parteneri capabili sa le faca sa se simta unice si speciale. Sunt usor pline de ele si isi doresc sa aiba alaturi o persoana cu care sa se mandreasca. Vor fi atrase de persoane generoase, dinamice, cu o personalitate puternica, evidentiindu-se neaparat prin ceva anume (fizic, statut, renume, etc.) fata de restul persoanelor. Gasesc irezistibile acele persoane care sunt sigure pe ele si nu intampina probleme in a straluci in ochiul public sau a se face remarcate. Latura sexuala este importanta pentru persoanele cu descendentul in Leu, iar pasiunea si sentimentul de protectie merg mana in mana. Arata-le ca le apreciezi performantele sexuale si eforturile pe care le investesc in relatie. Arata-le ca sunt apte pentru a fi iubite. Arata-le ca le respecti, ca ai pentru ce sa le admiri. Partenerii acestor persoane le vor venera. Vor cere la randul lor o venerare si mai mare, ceea ce uneori le va incanta, insa alteori le atinge usor orgoliul… Casniciile acestor persoane vor fi stabile, insa nu lipsite de divergente de opinii sau conflicte de putere.

Descendentul in Fecioara

Persoanele cu Descendentul in Fecioara sunt deseori perfectioniste, vulnerabile, critice si autocritice, pierzandu-se cu usurinta in detalii. Vor fi atrase de aceea de parteneri cu simt practic, care le pot ghida intr-un fel actiunile si intentiile, ajutandu-le sa-si depaseasca punctele slabe. Persoanele care actioneaza in loc sa vorbeasca sunt “tipul” lor de persoane. Isi doresc o iubire sigura, o iubire pamanteana, o iubire pe care sa se poata baza la bine si la rau, un partener care sa nu ezite sa le intinda o mana de ajutor. Chiar si atunci cand este vorba de detalii banale, cotidiene sau treburi casnice… Afectiunea poate disparea pe parcursul casniciei, insa dorinta fizica puternica este cea care impiedica despartirea definitiva.

Descendentul in Balanta

Descendentul in Balanta aduce cu sine o atractie involuntara catre armonie si romantism, dar si catre persoanele volubile si placute. Persoanele cu un astfel de Descendent sunt atrase de parteneri care stiu intotdeauna sa spuna si sa faca ceea ce trebuie, parteneri cu abilitati sociale dezvoltate si incantatoare prin felul lor de a fi si de a se comporta. Pun mare pret pe relatia in sine si isi doresc sa aiba alaturi un partener pentru care relatia sa fie prioritara. Persoanele cu Descendentul in Balanta se simt confortabil si fericite stiind ca au alaturi un partener superior din punct de vedere al intelectului. Isi doresc de asemenea sa simta admiratia partenerului pentru persoana lor, sa aiba intotdeauna aprobarea acestuia. Pentru ele, fiecare act sexual trebuie sa contina o doza de romantism si tandrete. In anii tineretii, relatiile acestor persoane se vor sfarsi la fel de repede cum au inceput. Au talentul de a alege nechibzuit si de a nu sti ce anume isi doresc cu adevarat de la un partener. Casatoria se realizeaza insa pana in varsta de 30 de ani, iar casnicia lor este menita sa fie una frumoasa per ansamblu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri