Pe plan sexual, barbatului Centaur i se pot reprosa egocentrismul si tendinta de a-si neglija partenera. Se concentreaza prea mult asupra propriei satisfactiei sexuale. Pentru el, actul sexual este o lupta contracronometru pe care trebuie sa o castige mai intai el, apoi si partenera.

BARBATUL HIMERA (16 septembrie - 22 octombrie) – Himera este o zodie a aparentelor si a desertaciunii, iar aceasta caracteristica va fi vizibila si in comportamentul sexual al zodiei. Barbatul Himera mai mult se lauda decat actioneaza. Mai mult vorbeste despre iubire decat sa demonstreze ca iubeste. Mai degraba iti reproseaza tie lipsa ta de rabdare decat sa recunoasca ca nu sta deloc bine la acest capitol. Vrea sa lase impresia ca este un temerar in dormitor, insa in realitate este timid, asteptandu-se ca partenera sa fie cea care preia initiativa. Este sensibil in ceea ce priveste nevoile sale sexuale. Va incerca sa isi sensibilizeze si partenera din acest punct de vedere.

BARBATUL SFINX (23 octombrie - 30 noiembrie) – Barbatul Sfinx are un ego imens. Si tine la el ca la ochii din cap. Nu ai voie sa il critici sau sa glumesti pe seama performantelor sale sexuale pentru ca ia totul in serios. Sexul nu este doar sex pentru el. Nu poate fi oricand si cu oricine. Actul sexual nu poate fi daca nu este cum si-l imagineaza el, in locul in care vrea, in ton cu dispozitia pe care o are. Are de aceea asteptari foarte inalte de la sine si doreste ca fiecare experienta sexuala pe care o ofera sa fie sublima. Am putea spune insa ca uneori se straduieste prea mult… In dormitor, nu este deloc rau sa te lasi purtat de val.

BARBATUL MINOTAUR (1 decembrie - 7 ianuarie) – Minotaurul este o zodie sobra, apatica, lipsita de caldura sufleteasca, avand totodata tendinta de a se lasa dominata de egoism. Sexul cu un barbat aflat in zodia Minotaur este grozav, aproape la fel de grozav ca o pauza in timpul unei partide de meci... Este uneori plictisitor, deloc binevenit, lipsit de pasiune. Barbatul Minotaur vorbeste despre sex detasat, fara sentimente. Este in acelasi timp comod, lasandu-se prins in tabieturile sale. Un loc nepotrivit sau o ora inoportuna ii declanseaza instantaneu mania. Se asteapta ca partenera sa sa fie cea care preia initiativa. Se asteapta ca partenera sa fie inventiva pe plan sexual, sa-l stimuleze, sa vina in permanenta cu picanterii.

Foto interior 1: Wikipedia

Foto interior 2: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri