Pe plan sexual, barbatului Centaur i se pot reprosa egocentrismul si tendinta de a-si neglija partenera. Se concentreaza prea mult asupra propriei satisfactiei sexuale. Pentru el, actul sexual este o lupta contracronometru pe care trebuie sa o castige mai intai el, apoi si partenera.

BARBATUL CERBER (25 aprilie - 30 mai) – Cerberul este o zodie masculina cu un caracter taciturn, sobru. In multe cazuri barbatul Cerber este un perfectionist, cu asteptari mari de la cei din jur, genul de barbat care va avea grija sa te simti vinovata tot restul vietii daca il dezamagesti. Pe plan sexual, barbatul Cerber are pretentii ridicate de la partenera sa, asteptand perfectiune si extaz. Poate fi uneori obositor si agasant. Are tendinta de a-si critica uneori partenera, de a-i reprosa kilogramele in plus, de a-i repeta in mod constant ca s-ar putea si mai bine decat atat…

BARBATUL SATIR (31 mai - 3 iulie) – Mai mult ca sigur ca Satirul poate fi inclus printre acele zodii pentru care senzatiile si trairile la nivel fizic sunt cele mai importante. Barbatul Satir este dependent de sex. Are nevoie de sex ca de aer, ca de apa, ca de viata. Nu conteaza cum, cu cine, de ce si cand. Important este sa traiasca clipa si sa se bucure cat mai mult de ea. Este genul de persoana care face o separare clara intre sex si dragoste, fara sa-si asume riscul de a le confunda vreodata. Este genul de persoana pentru care femeia este un obiect in carne si oase, perfect pentru a-i indeplini fanteziile sexuale.

BARBATUL SIRENA (4 iulie - 10 august) – Sirena este o zodie maestra in arta disimularii si a tehnicii seductiei, iar barbatii aflati sub acest semn sunt cu siguranta seducatorii horoscopului. Barbatii Sirena stiu sa seduca, iar uneori se folosesc de abilitatile lor sexuale pentru a manipula si a controla. Desi au unele complexe legate de aspectul trupului, stiu sa le ascunda foarte bine si sa creeze exact o impresie opusa. De multe ori, pentru ei, actul sexual este doar un act sexual. Se poate intampla de aceea, ca de multe ori, chiar si fata de persoana pe care o iubesc, sa dea dovada de insensibilitate si de lipsa de intelegere.

BARBATUL GRIFON (11 august - 15 septembrie) – Printre principalele trasaturi de caracter ale barbatului Grifon se numara incapatanarea si lipsa de spontaneitate. Pe plan sexual, barbatul Grifon poate fi caracterizat ca fiind rece, distant, lipsit de imaginatie, lipsit de tandrete, incapabil uneori sa se exprime prin limbajul trupului, incapabil sa spuna vorbe frumoase sau sa faca gesturi romantice. Desi are un apetit sexual mare, uneori isi infraneaza instinctele sexuale pentru a-si demonstra siesi taria de caracter.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri