Te invitam sa afli cateva din tainele lui 2011 si, pornind de la ziua in care te-ai nascut, sa descoperi ce iti rezerva pe plan sentimental anul care tocmai a inceput:

Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologia A2 (Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27)

Cu toate ca 2011 va fi un an benefic si incarcat de energie pozitiva pentru acesti nativi mai ales pe plan profesional, lucruri frumoase se vor intampla si la nivel emotional. Pentru o anumita categorie a acestor nativi, cea a celor mai nehotarati si nesiguri pe sentimentele lor, 2011 aduce mai multa stabilitate, mai multa provocare, mai multa deschidere fata de cei din jur, mai mult curaj de a lua decizii, mai multa hotarare de a face curat printre sentimentele lor, mai multa disponibilitate de a-si gasi fericirea. 2011 va aduce totodata entuziasm si inflacarare in inimile multor dintre acesti nativi, dar si regenerare sau dorinta de a depasi anumite limitari impuse de circumstante. In unele situatii de viata, trecutul este readus in prezent. Dupa o perioada lunga de despartire, reconcilierile subite devin din nou posibile. Gesturile si actiunile vor cantari mai mult decat orice cuvant in acest an. Prin urmare, nativilor implicati intr-o relatie stabila le este recomandata mai multa prudenta atunci cand promit partenerului de viata lucruri pe care nu le pot onora. Decizii dificile si imperioase legate de domiciliu si de , dar si sunt puse in joc pentru acei nativi implicat

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologiei C3 (Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28)

Pentru nativii apartinand tipologiei C3, 2011 reprezinta per ansamblu un an incarcat de inspiratie, inventivitate, prezenta de spirit, dar si initiativa si flexibilitate. 2011 iti va arata ca este extrem de important pentru viitorul tau sa fii mai puternica si sa iti exerciti la un nivel superior vointa. Doar astfel vei putea sa preiei in mainile tale fraiele destinului si sa ajungi acolo unde iti doresti… Pe plan sentimental, 2011 aduce pentru acesti nativi specula, amuzament, distractie, spontaneitate, iluzii, dar si o oarecare incarcatura dramatica. Dezamagirile, desi de scurta durata, nu vor ezita sa apara. Indiferent de statutul civil, flirturile, escapadele, intalnirile romantice, experientele pasionale, anumite secrete si intrigi amoroase condimenteaza din plin viata personala a acestor nativi. Rasturnarile de situatii sunt inevitabile in cursul lui 2011 si vor schimba in totalitate mersul lucrurilor. Spre mijlocul verii apar obstacole in cuplurile ce par bine sudate, iar relatiile carora nimeni nu le dadea nicio sansa vor avansa rapid si pozitiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri