Te invitam sa afli cateva din tainele lui 2011 si, pornind de la ziua in care te-ai nascut, sa descoperi ce iti rezerva pe plan sentimental anul care tocmai a inceput:

Pornind de la acele aspecte ale destinului aflate sub influenta directa a numerelor, horoscopul italian reprezinta o modalitate straveche de descriere a personalitatii umane, dar si de a face anumite previziuni legate de destin. In horoscopul italian, cifrele zilei de nastere sunt revelatoare si purtatoare de semnificatii si adevaruri despre persoana respectiva. Totodata, in functie de cifra zilei in care te-ai nascut, se pot emite previziuni despre ceea ce ti se poate intampla in anul respectiv. Daca te-ai nascut in una din urmatoarele zile: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 trebuie sa stii ca apartii tipologiei A1, daca te-ai nascut in una din zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – apartii tipologiei A2, daca te-ai nascut in oricare din zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 –apartii tipologiei C3, daca te-ai nascut in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – apartii tipologiei D4. In articolul de mai jos, te invitam sa afli cateva din secretele lui 2011 si, pornind de la ziua in care te-ai nascut, sa descoperi ce iti rezerva noul an:

Aici poti citi mai multe despre horoscopul italian si despre personalitatea zodiilor din horoscopul italian

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Anul 2011 pentru cei apartinand Tipologiei A1 (Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31)

2011 aduce pentru acesti nativi multe schimbari mai ales la nivel relational si comunicational. Din peisaj nu vor lipsi evenimentele concrete care au ca finalitate evolutia si dezvoltarea personala, dar si transformarea interioara. Calatoriile in strainatate, conversatiile cu persoana aflate la distanta, aducerea in discutie a mutarii domiciliului intr-o alta tara decat cea de origine aduc pentru acesti nativi diverse ocazii de a lega noi relatii de iubire. Unele din aceste relatii, desi puternice si intense, aduc nesiguranta, incertitudine si confuzie, instabilitate, dar si un sentiment usor de dezradacinare. Viata sentimentala a acestor nativi sta sub semnul deciziilor si al capacitatii de a alege ceea ce este mai bine pentru ei. Iubirea, chiar si in cazul nativilor implicati intr-o relatie bine sudata, va face apel la ratiune, la luciditate, la prudenta, la prezenta de spirit. Pentru cei mai vulnerabili, dezamagirile pot reprezenta unele din lectiile de viata pe care le au de invatat in acest an.

Cele mai încurajatoare citate despre succes 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri