Afla care sunt cele 5 zodii favorizate de sansa in 2011 si cum vor resimti acestea norocul pe plan sentimental, profesional si sub aspectul banilor.

Rac – 2011 se anunta a fi un an grozav si pentru nativii din Rac. In cariera, apar la orizont noi posibilitati, iar norocul va fi de partea acestor nativi, asigurandu-se ca munca le va fi rasplatita, iar recompensele vor fi pe masura eforturilor depuse. Indiferent de varsta sau locatie, schimbarile pentru Rac vin in 2011 mai ales pe plan profesional. Multi dintre Raci au in vederea posibilitatea reorientarii profesionale, iar deciziile pe care le vor lua din acest punct de vedere vor fi inspirate, de bun augur pentru evolutia viitoare a carierei lor.

Alti Raci isi vor schimba locul de munca pentru unul mai bun sau pentru unul care le aduce mai multa satisfactie interioara si pecuniara. Unii au in vedere chiar mutarea si stabilirea in strainatate. Proiecte noi sunt initiate, iar Racii vor fi nevoiti sa faca fata unor noi solicitari, noi functii, noi responsabilitati. Racii vor fi nevoiti sa faca fata adaptarii la un nou mediu de lucru. La sfarsitul lui Mai ii paste insa o perioada de pesimism si negativism pe care vor trebui o infrunte pentru a se bucura cum se cuvine de binefacerile lui 2011. Pe plan sentimental, Racii implicatii intr-o relatie vor fi nevoiti sa ia unele decizii importante. Cei care isi doresc relatii stabile si de lunga durata pot profita de sansele pe care le pune la bataie vara lui 2011. Vor fi destule! Citeste si Horoscopul zilnic pentru zodia Rac
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti – In 2011, destinul nativilor din Pesti va sta sub semnul sansei si al reusitei. Multe din proiectele pe care Pestii si le-au propus pentru anul 2010 prind contur in 2011. Pestii au in vedere unele decizii legate mai ales de schimbarea domiciliului sau de achizitionarea unei proprietati, a unei masini, a unei noi locuinte, etc. Aceste schimbari se vor dovedi in timp a fi niste investitii excelente. Pestii care doresc sa intre intr-un parteneriat de afaceri sau se afla pur si simplu in cautarea unui loc de munca sunt sfatuiti sa isi asculte instinctele si sa profite de oportunitatile aduse in special de toamna lui 2011.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri