19 Octombrie 2010 publicat în Horoscop 1642 share-uri

Zodii de barbati care te fac sa-l uiti pe fostul:

Pesti - Dintre toate zodiile, Pestii stiu cel mai bine cum sa se poarte cu cei suferind sau cu cei care au nevoie de ajutor emotional. Indiferent ca in calitate de iubit, prieten, amic, coleg, barbatul Pesti nu va avea ezitari in a-ti oferi sprijinul sau. Prin natura firii sale, nativul Pesti este atras de oamenii aflati in momente grele sau in diverse cumpene in viata lor, ba chiar ii face o deosebita placere sa joace rolul salvatorului. Este totodata un cavaler de moda veche. Iti va oferi caldura sa sufleteasca, increderea, sprijinul, fara a-ti cere nimic in schimb. Gratiei vitalitatii si a bucuriei proprii de a trai, barbatul Pesti te va ajuta sa redescoperi la randul tau bucuria vietii. Te vei molipsi de umorul sau si, la un moment dat, vei putea face singura haz de necaz.

Balanta - Barbatul Balanta are o eleganta innascuta a felului de a fi, dar si abilitatea de a intelege foarte bine structura personalitatii feminine. Stie sa asculte atunci cand este cazul si se poate transforma in interlocutorul perfect. Te va incuraja sa spui ce ai pe suflet. Va incuraja destainuirile daca acestea te fac sa te simti mai bine.

Are simtul dreptatii si va incerca sa te elibereze de orice sentiment de vinovatie. Daca o persoana ii place in mod deosebit, va da dovada de rabdare si intelegere. Nu te va presa, lasand lucrurile sa evolueze de la sine. Pentru ca iubeste armonia si echilibrul, va incerca sa le restaureze si echilibrul tau, chiar daca acest lucru inseamna sa faca anumite compromisuri.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Berbec - Nu te lasa inselata de aparente si de falsa impresie pe care o creeaza: il intereseaza ceea ce se intampla in jurul sau, il intereseaza in mod deosebit ceea ce li se intampla persoanelor care ii sunt dragi. Distanta este doar o masca in spatele careia isi ascunde grija si preocuparea fata de persoana ta. Barbatul Berbec nu se multumeste doar cu o anumita ipostaza a rolului sau in viata unei femei: nu stie sa fie doar prieten, amant sau sot. Va dori sa fie toate odata. Chiar daca nu o are, isi va impune toata rabdarea din lume. Nu va accepta in ruptul capului sa fie umarul pe care plangi, ci chipul care te va face sa razi si sa zambesti din nou. Chiar daca nu te-ai astepta la acest lucru din partea unei zodii atat de impulsive si nestapanite, daca te iubeste, va stii sa te astepte. Va dori sa te faca sa te vindeci, incercand sa incurajeze comunicarea. Iti va oferi flori pe neasteptate si te va invita automat la film daca te vede abatuta. Este da, genul de barbat alaturi de care l-ai putea uita complet pe fostul…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri