Astrele dispun și predispun, dar noi trăim. Descoperiți cum vor influența circumstanțele planetare viața, dragostea, cariera și finanțele celor 12 zodii în cele 31 de zile ale lunii august 2020:

Horoscop august 2020 pentru zodia Săgetător

August este o luna încununată de succes pentru zodia Săgetător mai ales pe plan socio-profesional, realizările acestuia fiind remarcabile și apreciate de către toți cei cu care colaborează. Dacă lucrează ca și coordonator de echipe, Săgetătorul se va descurca excelent în poziție de lider, iar dacă are interviuri de dat, Săgetătorul nu doar că se descurcă extraordinar, dar își și cucerește imediat interlocutorul. Va avea cele mai mari șanse să fie angajat în cea mai scurtă perioadă de timp cu o excelentă ofertă financiară.

Că îi privește în mod direct pe ei sau pe o persoană dragă lor, sănătatea este un aspect care îl va preocupa pe Săgetător în prima parte a lunii august. Chiar dacă te confrunți cu anumite probleme de sănătate, acestea sunt minore și cu un bun management al lor, te poți bucura de o sănătate înfloritoare și de un stil de viață așa cum îți doreșți. Același lucru îl putem spune și dacă este vorba de o persoană apropiată ție.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Conexiunea emoțională dintre Săgetător și partenerul lor de viață este însă una foarte puternică în această perioadă. Încercați pe cât posibil să vă bucurați de prezența celuilalt, să creați o atmosferă de calm, cooperare și înțelegere și să dați naștere unor amintiri frumoase. Chiar dacă perioada lunii august va fi solicitantă la locul de muncă, la sfârșitul lunii vă orientați către o vacanță și o binemeritată relaxare.

Horoscop august 2020 pentru zodia Capricorn

 Luna august este pentru Capricorn ca o reîntoarcere în copilărie, ca o redescoperire de sine, o incursiune în lumea lucrurilor și pasiunilor care îi făceau plăcere atunci. Mulți Capricorni se ancorează puternic în prima parte a vieții lor și încearcă să își înțeleagă etapa actuală de viață și stadiul de evoluție în care se află pornind de la premizele vieții de atunci.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În viața de cuplu a Capricornului, influența planetelor Venus și Marte este covârșitoare așa că fiți atenți la modul în care interacționați cu partenerul de viață. Marte induce o oarecare undă de agresivitate, chiar și ascunsă, dar Venus contrabalansează prin empatie și dorința de cooperare și compromis.

Nativii Capricorn single sunt tentați să se reîntoarcă la o iubire din trecut, să ia legătură cu persoana respectivă, chiar și de dragul de a schimba două vorbe. Pe plan profesional, eșți grăbit și ai tendința de a accelera procesele muncii în care eșți implicat pentru a avea mai mult timp pentru activitățile personale. Nu este absolut nimic greșit în ceea ce faci. Încearcă doar să găsești un echilibru între cele două domenii și ambele să beneficieze în egală măsură de atenția și concentrarea ta.

Horoscop august 2020 pentru zodia Vărsător

2020 este cu siguranță un an cheie în destinul multor Vărsători, accentul căzând asupra propriei evoluții, asupra schimbărilor exterioare și transformărilor interioare. Poate că procesul de evoluție nu a fost întotdeauna lin și durează de ceva timp, dar ce progrese fantastice la nivel spiritual și emoțional a înregistrat această zodie.

În ciuda unor circumstanțele poate nu tocmai favorabile, încrederea în sine, în propriul destin și în univers crește în inima Vărsătorilor în această perioadă. Venus, planeta iubirii, în sectorul romantic al Varsaorului aduce iarăși în prim plan, poate deloc întâmplător, persoane, lucruri sau evenimente care au avut loc în urmă cu 8 ani, în 2012.

Pe 8 august va părăsi această casă a Vărsătorului, dar nu înainte de a clarifica sentimente și situații de iubire mai vechi. Începând cu 15 august, Uranus retrograd îi va oferi Vărsătorului posibilitatea de a revizui idei mai vechi sau de a privi lucrurile dintr-un alt unghi. În anumite aspecte ale vieții tale te poți confrunta cu situații care aduc tensiune și confuzie. Încearcă să rămâi calm și stăpân pe situație și bazează-te pe sprijinul celor dragi pentru a depăși cu brio aceste mici obstacole. Capul sus, sfârșitul lui august și luna septembrie vor fi o mană cerească a fericirii pentru tine! Luminița de la capătul tunelului este aproape.

Foto interior: By Dneprstock /Shutterstock

Horoscop august 2020 pentru zodia Pești

Pentru zodia Pești, august 2020 va fi o lună excelentă pentru educație, pentru acumularea de cunoștințe noi, pentru alegeri favorabile și de bun augur în ceea ce privește destinul unui membru mai tânăr al familiei, poate chiar al unui copil. De asemenea, relațiile profesionale și familiale sunt fie cordiale în această lună, fie se îmbunătățesc vizibil, iar interacțiunile cu copiii sunt mai afectuoase ca niciodată.

Cu Soarele plasat chiar în sectorul muncii timp de trei săptămâni (primele 3 săptămâni ale lui august) și nodul sud chiar în sectorul câștigurilor (pentru prima oară în ultimii 17 ani), cariera va face parte în mod predominant din preocupările acestei luni pentru Pești. Foarte posibil să ai parte de schimbări în carieră sau chiar în relațiile cu colaboratorii și colegii tăi, dar sunt schimbări de bun augur, iar pe plan financiar, chiar dacă pot apărea cheltuieli neprevăzute, situația va fi una roz.

De asemenea, poziția Soarelui favorizează și schimbările de stil de viață, poate de dietă, de tratamente și mișcare, încurajând sănătatea, energia, vitalitatea și o stare general bună.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri