Luna Nouă de pe 20 iulie vine să dubleze energia Lunii Noi de pe 21 iunie, ca un ecou care reconfirmă și reiterează trăirile, gândurile și începuturile care nu au avut parte de progres sau finalitate.

20 iulie este o zi specială în astrologie și vom avea parte de o Lună Nouă și frumoasă (ora 20:30, ora României) chiar în semnul Racului, respectiv la 28 grade, un semn de apă care ne ancorează la emoțiile și sentimentele noastre și ne ajută să ne sondăm adâncimile interioare.

Această Lună Nouă de pe 20 iulie o precede pe cea din iunie, de pe 21 iunie, când a picat tot în semnul Racului. În astrologie, faptul de a avea parte de o Lună Nouă în același semn timp de două luni consecutive nu este prea des întâlnit, cu atât mai mult ar trebui să îi înțelegem semnificația și importanța si pe plan psiho-spiritual si astral. Așadar, fenomenul de Lună Nouă Dublă se referă la cea de-a doua Lună Nouă în același semn zodiacal ca luna anterioară. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Ea desemnează și începutul unui nou ciclu – ce lăsăm în urmă, acolo rămâne, cu noi paradigme și noi provocări, dar și o energie dublă care ne determină să reevaluăm acele aspecte, situații, proiecte sau gânduri care nu și-au găsit o finalitate concretă în iunie și pe care trebuie să le ducem fie către progres, fie către sfârșit și un nou început. Poate că o lună nouă dublă creează la modul general aceleași aspecte ca luna anterioară, dar vibrația sa este mult mai puternică și ne determină să privim totul cu un ochi mult mai matur, mai atotcunoscator, să privim și să reflectăm, dar și să ne adaptăm în același timp. Ea dublează și întărește ceea ce am simțit și consolidat la prima Lună Nouă.

Foto: By iredman /Shutterstock
6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Această Lună Dublă de pe 20 iulie ne va învăța și lecția iubirii, chiar a iubirii necondiționate, a răbdării, a toleranței. Ea este și despre iertare si empatie căci în anumite familii această Luna Nouă în Rac își va cere dreptul de a vindeca răni din copilărie pentru vindecarea totală a adultului. Este o lună care pune în balanță raportul dintre a primi și a dărui. Această Lună Nouă este și despre conectarea cu ceilalți, despre ajutorul pe care îl putem oferi celorlalți sau, precum în multe situații, și despre cum putem accepta la rândul nostru sprijinul celorlalți și ceea ce vor să ne ofere din iubire pentru noi.

Pe de altă parte, Luna Nouă în Rac de pe 20 iulie se va afla în opoziție cu Saturn în Capricorn, ceea ce vine la pachet și cu multă responsabilitate, uneori teste ale destinului sau ale vieții, cu anumite piedici, provocări sau obstacole, poate chiar cu unele restricții, dificultăți și limitări, cu poveri nu tocmai ușor de gestionat sau sentimente de durere și pierdere, dar care ne permit să evoluăm și să înflorim spiritual cu o viteză accelerată, pe repede înainte. Nu vă speriați, vestea bună este că răbdarea, perseveranța și iubirea înving, iar APA (Racul este un semn de apă) își face drum printre toate acestea, continuându-și curgerea sa lină. Apa se adaptează, iar liniștea și pacea se aștern triumfătoare peste pietrele destinului.

Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Sentimentul de apartenență este puternic aspectat în perioada următoare, astfel încât multe dintre situațiile pe care le manifestăm în zilele, chiar săptămanile următoare, au în centrul lor rolul nostru în familie, în cercul nostru de cunoștințe sau chiar în lume.

Ce lecții ne învață această Lună Nouă? Ei bine, Luna Nouă de pe 20 iulie ne învață să ne conștientizăm emoțiile, dar și gândurile, să lucrăm cu ele acolo unde devin copleșitoare sau prea mult, să ne distanțăm un pic de miezul problemelor noastre pentru a le privi de la distanță, mai detașați, dintr-o altă perspectivă.  Acolo unde sunt uși închise, se deschid ferestre, unde sunt sfârșituri, se nasc noi începuturi, unde sunt confuzii, se limpezesc ape, gândiri, situații și orice ne-ar putea aduce mai aproape de împlinirea sentimentului că ne-am atins scopul pe pământ. 

Foto fr si main: By Yuriy Mazur /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri