Cum stau zodiile cu banii, dragostea, cariera și sănătatea în cea de-a doua lună a verii? Află care sunt previziunile astrale ale lunii iulie 2020 pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Săgetător iulie 2020

Profesional vorbind, lucrurile merg cât se poate de bine pentru Săgetător în iulie 2020. Răbdarea și perseveranța ta te pot aduce față în față cu jobul visurilor tale dacă erai în căutarea unui nou loc de muncă, iar în cazul nativilor Săgetător bine ancorați în actualul loc de muncă iulie promite recunoaștere, recompense materiale și o mare satisfacție interioară. Cu toate acestea, mai ales în prima jumătate a lunii, este posibil ca atenția să îți fie solicitată de anumite chestiuni personale.

Conjucturile astrale sunt însă de așa natură încât este posibil să îți faci griji în privința sănătății persoanei iubite, care se va confrunta cu afecțiuni minore, însă cu frici mari. Îi ești alături și o încurajezi necondiționat, încercând în același timp și să te concentrezi asupra îndatoririlor profesionale și familiale. Mercur retrograd până pe 12 iulie îți poate aduce vești de la o persoană din trecutul tău sau, indirect, poți cunoaște pe cineva care îți va aminti tare de persoana respectivă și de ceea ce ai trăit cu ea. Menține-ți concentrarea pe prezent și pe iubirea actuală. Săgetătorii single flirtează cu mai multe persoane și sunt extrem de fermecători și cuceritori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Horoscop Capricorn iulie 2020

Pentru Capricorn, iulie 2020 este o lună a reconectarii cu anumiți prieteni sau persoane dragi cu care nu ai mai ținut legătura din diverse motive, în special din cauza muncii asidue pe care ai depus-o în ultima perioadă. Este timpul să recuperezi timpul pierdut și să interacționezi cu ei, mai ales că este posibil să afli că un prieten drag se află într-o situație dificilă și are nevoie de sprijin sau de vorbe încurajatoare de la tine.

Pe de altă parte, dacă te-ai confruntat cu mici amânări financiare sau blocaje materiale, fluxul banilor începe să curgă liber pentru tine după data de 22 iulie. Vei veni mult mai ușor cu idei și soluții pentru a fi prosper și a produce bani în perioada imediat următoare. Unii nativi Capricorn se văd nevoiți în această lună să își redefinească relațiile de iubire, învățând să își acorde aceeași atenție și importanță pe care o acordă persoanei iubite. Posibil să se detașeze din relații toxice sau să încerce să le însănătoșească (acolo unde încă mai există speranță și iubire), dar în același timp învață să se iubească mai mult pe sine, ceea ce le va schimba viața în mai bine.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Vărsător iulie 2020

Chiar dacă avem de-a face cu o eclipsă de lună pe 5 iulie, cea de-a doua lună a verii se anunță benefică și darnică pentru zodia Vărsător. Sunt prognozate anumite schimbări și transformări semnificative în carieră în această perioadă, așa că este bine să te înarmezi cu răbdare, entuziasm și putere de muncă. Probleme vor apărea, dar le vei rezolva cu brio și este foarte posibil să avansezi la locul de muncă, să ți se propună o altă poziție în cadrul firmei în care lucrezi sau să obții o mărire de salariu considerabilă.

Acei Vărsători care își doreau un alt job vor fi încântați să afle că norocul și șansele mari sunt de partea lor în această lună. Nu lăsați totul pe mâna destinului, ci plantați semințele prosperității și ale dorinței în micul univers personal. Aplicați cât mai mult cv-uri în domeniile în care doriți să lucrați și de care vă simțiți atrași, poate chiar în unul la care nici nu visați până acum. Sunt șanse foarte mari să reușiți și să obțineți slujba sau proiectul vieții voastre. Vărsatorii single sunt extrem de sarmanți și atrăgători pentru sexul opus, iar în această perioadă este posibil să se nască mai multe flirturi, cu persoane diferite.

Pentru anumiți Vărsători, pe plan sentimental, iulie 2020 va fi despre o alegere importantă: să se împace cu o persoană din trecut sau să accepte iubirea și interesul unei persoane cunoscute recent? Alegeți după cum vă spune inima. Trecutul, prezentul și viitorul bat toate deodată la ușa destinului vostru.

Horoscop Pești iulie 2020

Gestionați-vă cu grijă relațiile de iubire în primele 2 săptămâni ale lunii, au tendința de a fi mai fragile în prima perioadă a lunii și voi mai sensibili ca niciodată din cauza anumitor probleme care vă macină. Evitați micile fricțiuni și discuțiile inutile, mizați pe o comunicare autentică, ca de la suflet la suflet, cu persoana iubită. Puteți chiar să profitați de o mică vacanță în doi în care să vă discutați problemele, să vă cultivați iubirea și să hrăniți lupul cel buni. Nativii Pești care și-au făcut planuri de căsătorie s-ar putea confrunta cu oarecare obstacole sau amânări, dar nu pentru un timp îndelungat.

După 12 iulie, orice situație complicată în care este implicat un Rac are tendința de a se clarifica. Ai o stare pozitivă în ciuda a tot, iar acțiunile tale constructive te aduc în punctul în care îți dorești. Pe plan profesional, lucrurile nu se mișcă chiar cum ți-ai dori tu, dar beneficiezi de câștiguri suplimentare de pe urma unor proiecte din trecut. Aceste venituri îți permit să îți faci planuri alături de familie sau să achizionezi anumite obiecte la care visai de mult. Unii Pești oscilează între statutul de antreprenor și cel de angajat, dar mizează mai mult pe independența financiară.

Foto fr si main: By Kiyko Andrey /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri