28 Mai 2020 publicat în Horoscop 30168 share-uri

În intervalul 21 mai - 21 iunie, Soarele se află în constelația Gemenilor, prin urmare în această perioada celebrăm zodia Gemeni, prima zodie a verii și a treia din zodiac.

Zodia Gemeni are o personalitate solară, complexă și fascinantă, care atrage ca un magnet. Sunt multe prejudecăți și mituri false și nefondate care circulă pe seama acestei zodii speciale și frumoase și am vrea să le disipăm prin acest articol:

10 Adevăruri despre zodia Gemeni

ADEVĂRURI….

1. Nativul Gemeni este una din acele zodii cu “lipici” și cu un farmec aparte, născut parcă pentru a aduce bucurie, jovialitate și lumină în jurul său. Nu trebuie să depună eforturi pentru a atrage simpatia și bunăvoința celorlalți, oamenii se simt atrași de el în mod natural.

2. Nativul Gemeni este deosebit de empatic și înțelege trăirile și sentimentele celorlalți, acordând susținere și ajutor atunci când i se solicită sau consideră că este nevoie de intervenția sa. Pe scurt, are un suflet de aur, este bun și milos.  

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

3. Zodia Gemeni este fără doar și poate maestră peste arta comunicării. Nativii Gemeni sunt stăpâni peste cuvinte și atenți la ceea ce transmit și cum transmit. De regulă, nu întâmpină probleme în a vorbi în public sau în fața celorlalți, dar cuvintele lor pot fi neiertătoare și tăioase dacă i-ai înfuriat sau călcat pe coadă.

Foto: By Alexandra Petruk /Shutterstock

4. Gemenii sunt deosebit de inteligenți și ageri, având o rapiditate fantastică în a învăța sau a acumula lucruri noi, dar și în a le împărtăși celorlalți din cunoștințele sau din perspectivele lor. Curiozitatea lor înnăscută îi face să fie deosebit de versatili și capabili să exceleze în mai multe domenii în paralel.

Profesoara de la Pietriceaua fusese depunctată la evaluare din cauza problemelor de autoritate (Adevărul.ro) 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

5. Gemenii știu să IUBEASCĂ. Iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc natura, iubesc ce este în interiorul și în exteriorul lor, iubesc să trăiască și să se bucure cu toată ființa lor de darul prețios al existenței pamântene. Gemenii aleg să vadă partea pozitivă și veselă a lucrurilor indiferent de cât de dificile sau crâncene pot părea circumstanțele.

6. Este adevărat că Gemenii sunt ființe sociale, că adoră să fie înconjurați de prezența celorlalți și că au nenumărați prieteni și cunoștințe, dar la sufletul lor nu se ajunge atât de ușor pe cât pare. Au acces cu adevărat la inima lor doar cei în care se pot încredere sau cei alături de care pot fi ei însuși, cu bune și rele, cu tristețile și bucuriile lor.

7. Zodia Gemeni este una dintre cele mai creative zodii din horoscop. Un nativ din aceasta zodie întotdeauna te va lua prin surprindere prin bogăția gândirii sale, prin varietatea ideilor sale sau prin posibilitățile și soluțiile pe care ți le pune la dispoziție dacă ai nevoie de ele.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase

8. Alături de un reprezentant Gemeni, nu te vei plictisi niciodată și niciun moment pe care îl vei trăi în compania sa nu va semăna cu un altul. Chiar dacă se simte în siguranță atunci când se află pe un teren stabil, nativul Gemeni dorește să creeze momente unice în viața sa și a celorlalți. Generos din fire, își dorește ca mai ales cel de lângă el să se simtă bine, să fie fericit și să experimenteze la rândul sau momente speciale, care să îi amintească de el.

9. Nativul Gemeni este o zodie flexibilă, adaptabilă, care a învățat de-a lungul timpului că a te împotrivi schimbărilor și a rezistă transformărilor poate aduce suferință. De aceea, zodia Gemeni este dispusă să fie precum trestia și apă, să se lase dusă de val, să curgă lin și liber, să încerce cât mai multe, să se adapteze schimbărilor atâta timp cât se va putea întoarce către rădăcinile sale.

10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE 10 seturi de veselă pentru copii cu un design vesel și jucăuș

10. Gemenii sunt energici, dinamici și versatili și trăiesc cu adevărat în prezent. Nu se lasă blocați în trecut și nici nu trăiesc plănuindu-și zi de zi viitorul, ci încearcă să ia ceea ce are mai bun momentul ACUM. Sunt diplomați și niște mesageri ai păcii, evitând conflictele și certurile pe cât se poate.

8 minciuni despre nativii Gemeni

MINCIUNI….

1. Că au două fețe sau că joacă un rol dublu în relațiile cu ceilalți

Cât se poate de neadevărat, dragii noștri! Gemenii sunt o zodie complexă, fascinantă și duală, alcătuită din trăsături pozitive și negative ca orice altă zodie. Nativii Gemeni sunt pur și simplu maleabili, perceptivi și foarte flexibili, deschiși către ideile și opiniile celorlalți și capabili să preia din jur ceea ce este bun sau le poate servi pe viitor.

10 Decorațiuni WOW cu licheni naturali – pentru o atmosferă șic acasă ori la birou 10 body-uri deosebite care pot fi purtate în orice moment al zilei pentru a crea ținute wow de zi și de seară Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

 2. Că sunt indeciși

Serios? Pune-i față în față cu ceva pe care și-l doresc cu adevărat și vei vedea că nu este așa. Gemenii sunt extrem de hotărâți atunci când știu ce își doresc cu adevărat și când se simt atrași de ceva anume. Când par nehotărâți, de fapt răspunsul lor este “nu”, dar sunt prea gentili să o spună în mod direct. Gemenii au în vedere toate posibilitățile și se simt confortabil atunci când văd toate părțile unei situații sau ale unei probleme. Pe lângă asta, cine nu este sau nu a fost vreodată indecis sau nehotărât să ridice mâna sus…

3. Că nu sunt fideli

Aceasta este iarăși una dintre cel mai des întâlnite prejudecăți la adresa Gemenilor. Nu, această zodie nu zboară din floare în floare dacă și-a întâlnit alesul/ aleasa inimii sau iubește cu tot sufletul său. Nativul Gemeni este un partener de viață fidel, dedicat și loial și nu ar răni niciodată pe nimeni în mod intenționat sau deliberat. În plus, Gemenii leagă prietenii sincere și durabile cu cei dragi sufletului său.

De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară! BIG SALE: 10 Piese vestimentare ULTRA reduse – la preț sub 100 lei Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

4. Că sunt superficiali

Faptul că ești vesel și poți să zâmbeșți chiar și atunci când lumea din interiorul tău se prăbușește sau când suferi nu înseamnă superficialitate, ci putere. Nativul Gemeni este oricum, dar nu superficial. El simte și gândește profund, dar îi place să îi binedispusă pe cei din jur și să le ridice moralul. De aceea, uneori, de dragul celorlalți, își pune această masca a “nepăsării”, dar cei care îl iubesc știu cât de mult îi pasă.

5. Că sunt schimbători ca vântul

Faptul că se adaptează schimbărilor nu îi face schimbători, ci adaptabili. Faptul că uneori își schimbă opinia sau perspectivele nu înseamnă că nu te poți baza pe ei atunci când ai nevoie sau că nu sunt prieteni de încredere. Gemenii sunt de încredere și extrem de loiali. Au însă foarte multe preferințe și opțiuni, ceea ce poate da naștere uneori confuziei, și au tendința de a fi naivi și creduli.  Una peste altă, face parte din drepturile omului (la propriu!) să îți schimbi punctul de vedere.  

6. Că nu își țin promisiunea

Este adevărat că pot fi aerieni, amețiți și uituci, dar sunt într-un mod simpatic și niciodată nu o fac cu rea voință. Gemenii se țin de cuvânt, mai ales atunci când vine vorba de chestiuni profunde sau extrem de importante pentru părțile implicate. Dacă un Geamăn ți-a promis ceva cu tot sufletul sau, se va ține de cuvânt!! Parol!

7. Că nu se implică

Serios? Nu am văzut persoane mai implicate și mai pasionate de ceea ce fac, văd, aud sau de ceea ce vorbesc decât nativii Gemeni. Indiferent că ne referim la o relație, la un job, la un proiect sau la un eveniment, un nativ Gemeni se va implica100% dacă sentimentele, mintea sau creativitatea îi sunt stimulate.

8. Că vorbesc prea mult

Este adevărat că magicele cuvinte joacă un rol important în structura de a fi și a exista a zodiei Gemeni și că aceasta excelează atunci când vine vorba de a le folosi, câștigându-și audiență și favoriți fără cel mai mic efort, dar în viața personală zodia Gemeni se bazează pe cuvânt ca orice altă persoană. De fapt, nativii Gemeni au tendința de a fi vorbăreți doar cu acele persoane cu care se simt în elementul lor și cărora li se pot dezvălui așa cum sunt ei, atunci când se simt într-un mediu intim și sigur sau când intuiesc că persoana în cauza este atrasă la rândul lor de ei.

Foto fr si main: By WarmTail /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri