Iubirea si relatiile joaca un rol important in viata multor zodii in perioada urmatoare de timp, alte zodii mizeaza pe regenerare si restructurare interioara, dar si in cariera si domeniul financiar se intrevad schimbari pentru anumite zodii. Descoperiti horoscopul lunii Mai 2020 pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Capricorn

Dragostea sau cariera? Ce este mai important pentru tine in luna mai? Am putea spune ca se afla la egalitate in cea de-a cincea luna a lui 2020, viata profesionala avand castig de cauza pana pe 20 mai, iar de pe 21 mai incolo primand viata romantica si de cuplu. In familie sau in cercul apropiat de prieteni, vei avea parte de anumite aniversari, dar le celebrati de la distanta, prin intermediul tehnologiei, poate chiar organizand petreceri in toata regula cu ajutorul camerei video.

La locul de munca, vei fi foarte prinsa in anumite proiecte care sunt pentru tine un teritoriu noi si iti solicita exercitatea unor abilitati de care nici nu prea aveai habar ca le detii. Dar percepi totul ca pe o provocare si te avanti cu curaj, reusind sa te faci remarcata, ba chiar sa si castigi un bonus considerabil la sfarsitul lunii. Nativii single au sanse sa cunoasca persoane interesante prin intermediul social media si sa aiba parte de niste conversatii memorabile in a doua jumatate a lunii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Varsator

3 planete joaca un rol important in viata Varsatorului in perioada urmatoare de timp: Soarele, Mercur si Uranus, aducand cu ele o energie deosebit de puternica si constructiva, deseori si reintoarceri sau rectificari karmice. Varsatorului ii este foarte clar destinul sau in aceasta perioada, intelege mai bine ca niciodata ce are de facut de acum incolo pentru a avea viata pe care si-o doreste. A depasit de mult etapa visarii si a proiectarii, investind activ pentru a-si indeplini visurile. Cu mici interventii din partea anumitor persoane care ii perturba de la scopul lor, precum interactiunea cu fosti iubiti si parteneri, Varsatorii actioneaza cu maturitate si responsabilitate in propria viata si dau dovada de o putere extraordinara de a-si infrunta si indrepta propriul destin.

Soarele in Gemeni de pe 21 aduce cu sine o imbunatatire vizibila a sectorului iubirii, acolo unde dulceata acestui sentiment va imbie in vraja sa, creand momente magice cu partenerul de viata/ sau un potential partener de casatorie si atenunand un pic din indarjirea pe care o aveti in ultima vreme atunci cand vine vorba de afaceri, investitii, munca sau achizitii. Cu Neptun in Pesti, fiti un pic atenti si la finante si nu cheltuiti mai mult decat va tine patura.

Mai trebuie mentionat si ca, gratie lui Jupiter in Capricorn, anumiti Varsatori pot gasi alinare sau solutii la probleme medicale mai vechi, in timp ce Pluto in Capricorn deschide drumul pentru o serie semnificativa de schimbari si transformari care vor urma in viata Varsatorului. Prietenia joaca si ea un rol puternic in viata Varsatorului in luna mai, iar acestia primesc sfaturi excelente de la prieteni, sfaturi care sunt ca un far calauzitor pe drumul pe care si l-au ales.

Horoscop Mai 2020 pentru zodia Pesti

Mai 2020 inseamna o luna benefica si extrem de agreabila pentru Pesti pe plan sentimental si personal. Nativul Pesti single are un magnetism aparte, iar farmecul tau este irezistibil si cuceritor asa incat sa nu te surprinda daca mai multe persoane in acelasi timp se vor indragosti de tine sau isi vor exprima neasteptat sentimentele de afectiune.

Cei casatoriti sau implicati in relatii de lunga durata sunt la propriu niste seducatori sarmanti si reusesc cu o mare usurinta sa isi faca partenerul de viata sa se reindragosteasca de persoana lor. In caminul vostru, totul este bine si frumos, va simtiti excelent unul in compania celuilalt, iubiti si protejati. Acolo unde sunt implicati si copiii, acestia nu fac decat sa sudeze si mai bine aceasta conexiune puternica si sentimentul de a apartine.

Daca aveti mici divergente la locul de munca, incercati sa nu le puneti le suflet si sa va exprimati cu fermitate si obiectiv gandurile, fara sa va lasati coplesiti de emotii. Cereti si opinia unui coleg in care aveti incredere, veti vedea ca lucrurile si oamenii nu sunt atat de duri pe cat par.

Foto fr si main: By Wilawan Sopapia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri