10 Aprilie 2020 publicat în Horoscop 5349 share-uri

Acest test este dedicat tuturor acelor persoane care se întreabă dacă sufletul lor pereche se gândește la ele si pe care le incearca un dor nedefinit de un cineva pe care nu il cunosc inca.

Dacă ai ales inima nr. 4 

Mesaj de la inima ta pereche: Te simt adesea ca și cum ai fi parte din mine și știu că deși ești de o frumusețe răvășitoare și o inteligență iesită din comun, sufletul tău simplu este cel care îi face pe cei din jur să se îndrăgostească de tine. Știu că dincolo de suprafața ta dură, visezi la fel de mult ca și mine la ziua în care vom fi împreună, unul în brațele celuilalt și ne vom simțit ca și cum acum, în sfârșit, suntem cu adevărat acasă. Și vom uita greutățile și problemele pe care le-am îndurat de-a lungul vieții, le vom șterge cu buretele și vom savura cu fericire, bucurie, intensitate și recunoștință fiecare moment în care vom fi împreună. Încă puțin și vom fi împreună.

Dacă ai ales inima nr. 5 

Mesaj de la inima ta pereche: Ești ca un soare care radiază căldură și lumină și nici măcar nu realizează. Ai învățat, adunat atâtea cunoștințe și ai evoluat atât de mult încât acum vrei să ajuți și alte suflete. Tu ești iluminatoarea. Sufletul tău se află pe o vibrație înalta, atât de profundă, că aproape a ajuns la mine. Sunt convins că într-o bună zi ne vom întâlni, nu dincolo de timp și spațiu, ci aici, pe această planetă și în această realitate. Și în fiecare zi de după ziua în care ne-am întâlnit ne vom privi ca și cum atunci este pentru prima oară, iar dragostea, afecțiunea, înțelegerea și încrederea vor fi prietenii nostri cei mai buni.

Dacă ai ales inima nr. 6

Mesaj de la inima ta pereche: Ai o inima atât de plină și ești atât de plină de resurse încât niciodată nu par a se epuiza. Eșți un suflet generos și nobil, capabil să se transforme, să se adapteze, dar în același timp reușești să nu îți uiți scopul pentru care ai venit pe această planetă. Știu că ai multe lucruri mărețe de realizat și prin fiecare pas mic pe care îl faci, îți îndeplinești destinul. Dar și eu fac parte din destinul tău și într-o bună zi, când se vor alinia planetele, vom fi împreună. Până atunci, pe curând și ai cea mai mare grijă de ține și iubește-te mult! Să trăiești la fel de frumos și plin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri