Luna plină a lui aprilie 2020 este prima lună plină de după echinocțiul de primăvara și luna care precede sărbătoarea Paștilor. Este o lună super luminoasă și puternică, roz la modul simbolic, prin forța și capacitatea de regenerare pe care ni le insuflă.

Pe 8 aprilie, ora 5: 36 (ora României), vom avea pe cer o superbă lună plină, o super lună de fapt, mai mare și mai strălucitoare decât în restul zilelor, parcă menită să ne atragă atenția asupra cerescului și etericului din fiecare din noi. În cultura amerindiană, lunii pline a lui aprilie i se mai spune și “luna roz” datorită faptului că în această perioadă câmpurile erau pline de flori sălbatice îmbrăcate în această culoare. Poate că nu este tocmai o asociere întâmplătoare așa cum pare, căci rozul este o culoare a spiritualității și a renașterii...

Este o lună plină ce pică la 18 grade în semnul Balanței, o zodie ce ne indeamnă către calea de mijloc și de echilbru. Vă recomandăm să profităm de energia și lumina ei strălucitoare pentru a ne lumina propriile vieți, dar și sufletele și mințile, mai ales că în aprilie avem parte de mai multe conjucturi astrale puternice care nu ne lasă prea multe opțiuni decât pe acelea de a ne învăța și asuma propriile lecții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023
Foto: By Sukjanya /Shutterstock

Energia planetară a lunii aprilie este în sine una intensă, iar planete precum Saturn, Uranus, Neptun, Jupiter sau Pluto au un rol activ în atmosfera astrală creată. În funcție de caz și influența fiecărei planete în parte, emoțiile, restricțiile, schimbările și intensificarile își joacă bine reprezentația, pentru ca la final de lună, atunci când tragem linia, câștig de cauza să aibă de fapt evoluția și creșterea interioară.

8 aprilie 2020 - Super luna Paștilor: pericol, schimbări, împuternicire, regenerare, divinitate 

Schimbarea și transformarea sunt inerente acestei perioade, dar și următoarei. Poate că ne schimbăm țelurile, ne schimbăm perspectivele, ne schimbăm strategiile de muncă și de viață, ardem în propria cenușă și renaștem mai puternici ca niciodată, mai plini de dragoste de viață și forță interioară. Visurile, idealurile și planurile noastre vor capăta și o amprentă practică și pragmatică în perioada acestei luni căci vom fi nevoiți și să depunem eforturi practice și concrete pentru ele, mai multe și mai vizibile ca niciodată.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Pe de altă parte, luna plină în Balanță de pe 8 aprilie este și despre regăsirea încrederii în noi înșine și în divinitate. Universul ne împuternicește și ne amintește să căutăm în interiorul nostru sursa de iubire, putere și înțelepciune, îndemnându-ne totodată să ne regăsim în propria ființă acea scânteie de divinitate care ne-a fost insuflată fiecăruia. Acționăm, dar ne lăsăm și purtați de val și ne predăm procesului de transformare universală pe care îl traversăm cu toții. Binele există în fiecare din noi, nu uitați asta niciodată, și lăsați-l să vă fie cel mai bun călăuzitor în zilele următoare.

Așa cum îi spune și numele, Balanța este un semn al echilibrului și ne conjură să ne concentrăm atenția în acele aspecte pe care le-am neglijat în ultima vreme, dar și să restabilim echilibrul acolo unde lipsește. Pe de altă parte, Luna Plină de pe 8 aprilie creează un aspect și cu Neptun, planeta care guvernează starea de sănătate și echibrul elementelor.  Cam în aceeași perioadă, pe 4 aprilie, ne pregătim pentru conjucția Jupiter-Pluto, un eveniment cu care ne-am mai întâlnit în urmă cu 13 ani și care influențează mersul economic al întregului mapamond și ne provoacă să ne evaluăm propriile resurse, dar și abilitățile individuale de a atrage și implementa la nivel personal abundența materială și spirituală.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Contextul Marte în pătrat cu Uranus există și el și aduce pericol (risc de boală și infecție sau intensificarea acestuia), agresivitate și rebeliune pe alocuri, acțiuni sau decizii luate greșit și impulsiv. Mercur intră însă în peisaj și “îmblânzește” și îndulcește lucrurile mizând pe înțelegere, comunicare, bun simt și respect. Chiar dacă lumea pare că se prăbușește cu susul în jos și pentru mulți în această perioada în centrul preocupărilor noastre se va afla necesitatea de a ne asigura veniturile, pentru noi și cei dragi, dar și asigurarea nevoilor de baza, de fapt lucrurile sunt mult mai complexe și profunde decât par.

Această criză generală ne provoacă la un nivel individual să ne reinventăm, să fim creativi, să căutăm idei și modalități noi prin care să ne conectăm cu abundența, să acționăm pentru binele nostru și al celor din jur. Chiar dacă este posibil să nu percepem astfel pe moment, energia este una pozitivă. De ce să vedem ușile care se închid în urma noastră când putem să ne îndreptăm spre ferestrele care ni se deschid larg în față?

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

Foto: By Tongsai /Shutterstock

Tragem linie și o luăm de la capăt.... CU IUBIRE

Pe unii îi stimulează specula și egoismul în această perioadă, a face profituri de pe urma suferinței, a anxietatilor și îngrijorărilor celorlalți, dar marea majoritatea a oamenilor sunt nevoiți să iasă din cochilia lor și să își demonstreze generozitatea, noblețea și spiritul de solidaritate. Vom vedea de aceea o cooperare activă între autorități și oameni, între vecini, între cunoscuți și necunoscuți, o gândire inteligență care prevalează și care ne învață subconștient că împreună suntem mai puternici, că izolarea este mai mult fizică, dar nu și spirituală.

Dacă goana după material domină încă o perioadă bună de timp, oamenii înțeleg la un nivel spiritual cât de importante sunt relațiile cu familia și cei dragi, dar și cultivarea acestora pe termen lung și de acum înainte. Iar Luna Plină în Balanță ne va face să înțelegem acest lucru mai bine ca niciodată. Conexiunile sunt adânc subliniate și la un nivel mental suntem provocați să ne revizuim relația cu noi înșine, dar și cu ceilalți.

Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

Această Luna plină în Balanță ne invită să ne uităm într-o oglindă frumoasă și să ne vedem părțile bune și rele, să ne vindecăm umbrele și întunericul din noi, să ne îmbrățișăm și acceptăm așa cum suntem, să îmbunătățim ce putem și să oferim ce este mai bun din noi. Luna plină în Balanță de pe 8 aprilie este și despre iertare și compasiune (atenție, și față de propria persoană, dar și față de ceilalți), despre alinierea la voința universală, despre modalități de autoexprimare creativă, despre cum să te simți bine în propria companie și a persoanelor iubite.

E drept că la orice luna plină emoțiile sunt intensificate așa că sentimentul de singurătate se poate amplifica în jurul datei de 8 aprilie pentru unele persoane. Pentru cei apăsăți de senzația de izolare sau singurătate, este un moment prielnic pentru a vă conecta la propriile emoții, la lucrurile pe care iubiți cu adevărat să le faceți. Încercați să percepeți această perioada de izolare ca pe un interval temporal de introspecție și sondare a propriilor adâncuri. Conectați-va cu voi înșivă, conectați-va cu cei dragi fără ezitare.

Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Apropierea de ceilalți și angajamentul interuman sunt cuvintele de bază ale Balanței, iar menținerea unor conexiuni sănătoase și pozitive față de noi înșine, dar și de ceilalți, este la fel de necesară ca și aerul în perioada următoare. Lucrați la tot ce înseamnă relații și încercați să îmbunătățiți, să vindecați, să îmbrățișați, să dăruiți. Măcar un cuvânt sau un gând bun și de iubire, fiecare după cum poate și este pregătit…

O lună cu dragoste 🙏🌕🌸🙏!

Foto fr si main: By Darkfoxelixir /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri