Luna aprilie 2020 este o luna completă, provocatoare și plină cu de toate și din punct de vedere astrologic, dar pe care, cu mici contribuții individuale și colective, o vom traversa cu bine și foarte bine, atât cât se poate. Citește horoscopul lunii aprilie 2020 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Rac Aprilie 2020

Chiar dacă lucrezi de acasă sau de la distanță, ai parte de o perioadă aglomerată în această lună. Ai mai multe proiecte de onorat, îți cresc responsabilitățile și unii dintre nativii Rac vor fi nevoiți să facă față unui ritm de muncă mai alert și mai solicitant. Ai tendința de aceea de a fi mai nervos decât de obicei, de a-ți face griji în exces, dar încearcă să îți pui ordine în gânduri și în muncă astfel încât să nu iei nicio decizie pripită. O atitudine pozitivă îți va menține moralul la cotele potrivite astfel încât totul să fie bine pentru tine.

O bună parte din nativii Rac se simt cuprinși de dor și îngrijorare față de unele persoane aflate la distanță de ei, dar conversațiile online în această perioadă vor face totul mai ușor și mai suportabil pentru toată lumea. Vorbele dulci și de încurajare ale persoanei iubite îți alină sufletul, iar această perioadă îți da un curaj enorm de a ieși din zona de confort în viitor și a acționa înspre beneficiul tău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Leu Aprilie 2020

Dacă erai nemulțumit sau neîmplinit la locul de muncă, dragă Leu, acum este momentul pentru a-ți lărgi orizontul și a învăța lucruri noi în domenii care te pasionează în ultima vreme precum știința, tehnologia, astrologia sau programarea. Simți nevoia să te reinventezi și să îți reorganizezi și reinventezi viața și multe decizii pe care le ai în vedere în această perioada au legătură și cu reconversia ta profesională.

Cu cât ai mintea mai limpede în această perioadă, cu atât mai bine îți va fi. Ai grijă și de sistemul tău imunitar, consumă cât mai multe legume, semințe, fructe și proteine de bună calitate, alimente care îți furnizează maximul de vitamine și nutrienți. Nu îți neglija nici sufletul și angajează-te în meditație, rugăciune, ascultarea de muzică sau afirmații, fă mișcare în casă sau orice simți că te ajută să îți menții corpul și mintea la parametri de funcționare optimi.

Horoscop Fecioară Aprilie 2020

Pentru Fecioară, aprilie va fi o perioadă în care accentul va cădea mai ales asupra aspectului organizatoric și financiar. Cu precădere prima jumătate a lunii te va prinde făcând bilanțuri, stabilind bugete, organizând dosare sau încercând să gestionezi anumite chestiuni financiare astfel încât să fie bine nu doar pentru ține, ci și pentru persoanele sau angajații cu care interacționezi/ lucrezi/ colaborezi.

Negocierile poț juca și ele un rol important în aspectul financiar al lunii, dar citește cu atenție orice contract pe care îl semnezi sau anulezi. Fii atentă la modul în care gestionezi anumite situații riscante, păstrează-ți luciditatea și simțul practic, chiar dacă poți face apel și la instinctele tale. Este foarte posibil ca familia sau persoana iubită să se simtă ușor neglijată în primele săptămâni ale lui aprilie chiar dacă simți nevoia apropierii de ele. Încearcă să îți iei momente de respiro și pentru ține și să te reconectezi cu cei dragi, petrecand momente împreună.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri