Cititi horoscopul european pentru fiecare zodie in parte si descoperiti ce le-au rezervat astrale celor 12 zodii in luna martie 2020:

Horoscop martie 2020 pentru zodia Balanta

Parteneriatele joaca un rol important in cariera si viata ta profesionala in urmatoarea perioada de timp, dar si asteptarile pe care le au ceilalti de la tine sunt pe masura. Te poti simti usor coplesit(a) de rolul care ti se asuma, dar ai numai de castigat de pe urma increderii si a atentiei care ti se acorda. In plus, te achiti cu brio de indatoririle profesionale, iar ideile tale vizionare atrag sprijinul si entuziasmul superiorilor. Mai mult, reusesti sa obtii ceea ce iti doresti din punct de vedere financiar, nu doar pentru tine, cat si pentru echipa cu care lucrezi, ceea ce iti provoaca un sentiment de implinire si satisfactie complet.

Perioada 10-31 martie este excelenta pentru a reevalua orice tip de contracte pe care le ai in desfasurare sau pentru a renegocia noi conditii care sa fie in avantajul tau. In relatiile de dragoste, pasiunea este cuvantul cheie care le va marca. De asemenea, partenerul de viata este mai deschis ca niciodata sa te asculte si te incurajeaza sa iti exprimi sincer emotiile, dar si perspectivele si viziunile tale asupra relatiei voastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop martie 2020 pentru zodia Scorpion

Ce perioada interesanta urmeaza pentru zodia Scorpion din punct de vedere material, una prolifica si benefica, mai ales atunci cand vine vorba de actiona concret in vederea implinirii visurilor personale. Astfel, pregateste-te sa primesti vesti bune din sanul familiei, dar si sprijinul financiar al acestora pentru a-ti indeplini un vis mai vechi precum achizitionarea unei locuinte/ a unei proprietati. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te mobilizezi, sa te organizezi, sa te inarmezi cu rabdare si atentie astfel incat sa alegi cea mai buna optiune pentru tine.

Este un proiect personal in care investesti multa energie si entuziasm, iar in vartejul tau de forte reusesti sa il atragi si pe partenerul tau de viata. Totodata, pe plan sentimental, aspectele pe care planetele Marte si Venus le creeaza in semnul tau anunta deopotriva atat intensitate si pasiune, cat si stabilitate, mai ales in partea a doua a lunii. Putina gelozie in peisaj din partea partenerului nu face decat sa condimenteze relatia voastra, iar impacarea va fi tare dulce.

Horoscop martie 2020 pentru zodia Sagetator

Chiar daca aparent lucrurile sunt cat se poate de bune in ceea ce il priveste pe Sagetator, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. In interiorul lor, multi nativi Sagetator se simt un pic bulversati si pierduti in aceasta perioada, se simt neincrezatori in propria persoana si nesiguri de drumul pe care si l-au ales pe plan profesional. Mai mult, sectorul tau financiar se afla sub influenta a trei planete puternice: Marte, Jupiter si Saturn, ceea ce te face sa iti regandesti modul in care iti castigi existenta si sa cauti noi modalitati de a-ti imbunatati veniturile.

Nu mica ne va fi mirarea daca o parte dintre Sagetatori isi updateaza cv-urile si isi cauta in mod activ un nou loc de munca, poate chiar unul radical diferit de cel pe care il au in momentul actual. Nu uita insa sa te relaxezi, sa ai rabdare cu tine, sa te rasfeti, si sa tratezi totul cu calm. Nu lua nimic prea in serios si aminteste-ti ca totul este doar un joc pe o tabla de sah. Meriti sa ai parte de schimbarea pe care ti-o doresti, iar universul stie de ce anume ai nevoie pentru a fi fericit. Oportunitatile vin ele catre tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri