27 Februarie 2020 publicat în Horoscop 365 share-uri

Compatibilitatea femeii Pești cu bărbatul din zodie de pământ este mare, deși la o prima vedere am spune că acești nativi sunt destul de diferiți. Se vor îndrăgosti ușor unul de celălalt, iar relațiile lor sunt profunde. Pot face un cuplu minunat sau vor avea o relație karmică.

Compatibilitatea femeii Pești cu bărbatul Capricorn – 70%

Lângă bărbatul Capricorn femeia Pești poate regăsi protecție, siguranță, stabilitate, sinceritate și devotament.

Cu toate acestea, este posibil ca bărbatul Capricorn să ți se pară o fire puțin rigidă, trăind după anumite reguli și putând fi conservator. Ție îți place tot ce este modern, iar inovația te definește.

Aceste reguli și idei puțin fixe ale Capricornului vor fi aduse și în viața de cuplu, iar pentru unele dintre acestea se pot isca adevărate certuri. În plus, bărbatul Capricorn poate fi gelos, încercând să îți restricționeze libertatea, ceea ce tu cu siguranță nu vei accepta.

Foarte pragmatic, este posibil ca, de multe ori, bărbatul Capricorn să se scufunde în muncă și să sacrifice viața de cuplu. Aici vei interveni cu desăvârșire și bine ar fi ca nativul Capricorn să îți urmeze sfatul.

Chiar și cu aceste diferențe, nicăieri nu te vei simți atât de în siguranță ca lângă acest bărbat, care îți oferă protecție și este oricând gata să facă tot ce îi stă în putință pentru familia sa.

Dacă reușiți să va înțelegeți la lucrurile mărunte și să va respectați opiniile, chiar dacă sunt diferite, relația voastră se poate transforma într-o căsnicie reușită.

Foto: By Bobex-73/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri