18 Februarie 2020 publicat în Horoscop 237 share-uri

Relația între femeia Vărsător și bărbatul din zodia de pământ este mai degrabă una karmică. Legătura între acești nativi va fi una profundă, puternică, în care vor avea multe de învățat unul de la celălalt.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Capricorn – 50%

Femeia Vărsător este centrată pe inovație, poate fi prea extrovertită și avangardistă pentru conservatorul Capricorn. Cu toate acestea, ea poate fi un trigger pentru a-l scote pe Capricorn din confortul personal și a-l stimula să meargă mai departe și să lupte pentru visurile sale.

Pe de altă parte femeia Vărsător va învăța de la bărbatul Capricorn să ofere o importanță simetrică în probleme și părții financiare, materiale, să privească și către resurse ca planurile sale să devină realizabile și să aibă un succes rapid.

În dormitor se pot înțelege bine, însă este posibil ca femeia Vărsător să aibă nevoie de mai mult romatism. Deși poate că la o primă vedere nu pare, totuși femeia Vărsător are nevoie de romantism, de tandrețe și dovezi de iubire.

Dacă între cei doi nativi va exista atracție și reușesc să rezoneze emoțional, relația lor poate fi un succes. Dacă se vor încăpățâna să păstreze propriile valori, fără a fi atenți și la nevoile celuilalt, foarte posibil că această relație să nu reziste mult.

Foto: By Mintybear/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri