18 Februarie 2020 publicat în Horoscop 237 share-uri

Relația între femeia Vărsător și bărbatul din zodia de pământ este mai degrabă una karmică. Legătura între acești nativi va fi una profundă, puternică, în care vor avea multe de învățat unul de la celălalt.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Fecioara – 100%

Întâlnirea femeii Vărsător cu bărbatul Fecioara e posibil să fie una plictisitoare, adesea profesională, poate chiar la locul de muncă, unde el este expertul și are principiile sale care trebuie urmate. Discuțiile cu el vor fi mai degrabă filosofice inițial, poate chiar legate de probleme clare, venind cu argumente greu de egalat și poate chiar plictisitoare pentru femeia Vărsător, care va încerca la început să scape repede de prezența lui.

În schimb, el o poate găsi atrăgătoare și fascinantă pe femeia Vărsător încă de la prima întâlnire, deși nu va ști să îi arate.

Pentru el această femeie puternică, cu idei proprii și creativă, cu inițiativă și o energie aparte va fi greu de uitat. Va găsi poate motive să o reabordeze, poate chiar să o revadă. Dincolo de aparențe însă, cei doi nativi au foarte multe puncte în comun, rămâne doar să găsească un canal de comunicare potrivit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Amândoi sunt inteligenți, deschiși către noi idei, perfecționiști, respectă valorile umane, sunt deschiși către învățare și dispuși să creeze noi fronturi prin care să realizeze fapte bune pentru prezent, dar mai ales pentru viitor. Sunt muncitori, energici, totodată loiali și familiști. Acești doi nativi aproape că nici nu se ceartă, ei discută și se înțeleg repede chiar și când au puncte de vedere diferite. Ordonați în felul lor, reușesc să își acorde spațiu unul celuilalt și să se susțină reciproc.

Dacă ajung până la punctul de a avea o relație și nu se pierd pe drumul până aici, ei bine pot crea un cuplu minunat! Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: By Guitarfoto studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri