Cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in luna februarie 2020? Descoperiti horoscopul complet al lunii februarie 2020 pentru fiecare zodie in parte a horoscopului european:

Horoscop Februarie 2020 pentru zodia Sagetator

Sagetatorul este plin de vitalitate si de viata in noua luna februarie, plin de incredere ca va reusi sa isi indeplineasca visurile prin perseverenta si curaj. Pe plan profesional, aceasta zodie este impulsionata sa faca schimbari mai mari sau mai mici, sa se implice in noi proiecte, sa isi caute un nou loc de munca, sa se reprofileze sau sa isi schimbe directia in care se afla. Ii este foarte bine aspectata nevoia de independenta, de implicare, de a se face remarcat acolo unde simte ca ii este locul. Pe plan emotional, Sagetatorul isi doreste stabilitate si siguranta, iar cea mai mare parte a lunii il gaseste implicat in activitati domestice, dar si in planificarea de mici escapade romantice. Cei implicati in relatii dificile pot avea un mic conflict legat de autoritate, iar calea de mijloc poate implica compromisuri din partea amandurora. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Februarie 2020 pentru zodia Capricorn

Luna februarie 2020 il va gasi cu precadere pe Capricorn implicandu-se de multe ori in chestiuni administrative sau organizatorice, dar si in anumite situatii de familie care presupun mai multa toleranta fata de ceilalti, constientizare de sine, dar si o planificare mai atenta a bugetului familial si a cheltuielilor. S-ar putea sa fii nevoit sa faci anumite calatorii spontane si neprevazute, care nu au un neaparat un scop concret, dar in care vei revedea anumite persoane dragi si care te vor hrani spiritual si emotional. Pui mai mult pret ca niciodata luna aceasta pe sanatatea ta si vei cauta modalitati conventionale si neconventionale de a atinge armonia dintre minte, trup si spirit. In ceea ce ii priveste pe nativii single, interactiunea sociala va fi una accentuata pentru ei luna aceasta. Vor avea ocazia sa cunoasca persoane noi si interesante, care le vor rasturna un pic sistemul propriu de valori si ii vor pune pe ganduri. Cupluri noi se pot forma cu precadere in ultimele 2 saptamani ale lunii. 

Horoscop Februarie 2020 pentru zodia Varsator

Pntru zodia Varsator, februarie 2020 va fi o luna a bucuriei, o luna a implinirii, o luna a rezolvarii de situatii care pareau fara iesire. Chiar daca ai de rezolvat mici detalii familiale, aceasta noua luna se doreste a fi una mai relaxanta si mai lipsita de stres si griji decat ianuarie. De fapt, Varsatorul va constata cum o anumita situatie care il macina de ceva timp si pentru care nu gasea solutia potrivita, se va rezolva de data aceasta ca prin minune, inspre binele tuturor celor implicati. Astrele creeaza conditii favorabile astfel incat Varsatorul sa rasufle usurat si sa isi inceapa linistit drumul catre succesul profesional. Asadar, februarie va fi ca un moment de respiro pentru Varsator, o luna ce aduce cu sine si vesti bune din partea persoanei iubite, dar si promisiuni de casatorie si impacari. Cei single sunt tentati de mirajul relatiilor trecatoare, dar mai bine mai aveti inca un pic de rabdare pana la sfarsitul lunii cand conjucturile astrale vor mai favorabile in acest sens. 

Horoscop Februarie 2020 pentru zodia Pesti 

In relatia ta de iubire, ai tendinta de a fi impulsv si aprins si, cu toate acestea, reticent in a-ti exprima adevaratele sentimente fata de persoana iubita. Partenerul/ partenera de viata a zodiei Pesti se poate afla intr-o etapa mai vulnerabila in aceasta perioada si are nevoie de atentia, sprijinul si sensibilitatea ta. Pe plan profesional, vin vesti bune, mai ales de la colaboratori sau parteneri de afaceri mai vechi care iti aduc in centrul atentiei propuneri inedite, care promit o evolutie fantastica a vietii profesionale. De asemenea, poti castiga sume considerabile de bani de pe urma unor proiecte pe care le-ati considerat abandonate sau incheiate. Onoreaza si invitatiile la conferintele internationale sau la evenimentele care te fac sa iesi un pic din zona ta de confort, caci iti vor reimprospata perspectivele de networking si pot veni la pachet si cu propuneri excelente de afaceri pe viitor. 

Foto fr si main: By andriano.cz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri