29 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 118 share-uri

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul din zodie de aer ar putea fi comparată cu o cutie cu surprize. Poate fi minunată sau nu, poate excela în unele zone, poate fi explozibilă sau se pot naște relații karmice.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Vărsător – 80%

Această relație va fi mai mult de tipul totul sau nimic. După cum bine știm, este greu să vorbim despre un tipar atunci când vine vorba despre una dintre cele mai imprevizibile zodii: Vărsătorul – iar aici nu vorbim despre un singur nativ, ci despre doi!

Este foarte important horscopul personal. Dacă cei doi rezonează în primul rând în ceea pe privește stilul de viață, valorile în cuplu și valorile etice, atunci pot face casă bună împreună. Dacă însă unul devine mai egoist, poate centrat mai mult spre o latura mai puțin apreciată de celălalt partener al cuplului, atunci relația este posibil să se sfârșească. Cu toate acestea, rămân buni prieteni și se vor respecta în continuare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Punctele forte ale relației constau în puterea de a comunica, de a lupta pentru visurile proprii, de a-l susține pe celălalt și a-i oferi libertatea dorită, de a trata cu căldură situațiile tensionate, de a avea activități inedite împreună, de a călători în zone cu impact cultural ale lumii, de a se alătura unor lupte pentru drepturile omului, ale copiilor sau animalelor.

Punctele slabe în relație constau în impulsivitate, gesturile mici din relație, ușoară superficialitate sau tendința de egoism a bărbatului Vărsător. Atenție la momentele acelea în care, ca nativ Vărsător, doriți să stați singur, găsiți o modalitate de a nu afecta nevoia celuilalt de a vă avea aproape în acele momente.

Foto: By OPOLJA/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri