29 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 118 share-uri

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul din zodie de aer ar putea fi comparată cu o cutie cu surprize. Poate fi minunată sau nu, poate excela în unele zone, poate fi explozibilă sau se pot naște relații karmice.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Balanță – 100%

Acesta este unul dintre cele mai compatibile cupluri ale zodiacului. Știm că nu există perfect, dar ei doi sunt aproape de perfecțiune.

Va înțelegeți chiar și atunci când nu va înțelegeți, certurile sunt rare la voi, iar părerile în contradictoriu finalizează mai mult ca o discuție în fața psihologului, unde accentul nu cade neaprat pe argumente, ci mai degrabă pe ce simțiți în acel moment sau raportat la opinia celuilalt. Reușiți să faceți lumina rapid atunci când relația voastră devine tensionată. Amândoi sunteți firi ce prețuiesc dreptatea, sinceritatea, care luptă pentru aceleași cauze și care iubesc să se dezvolte, să învețe, având curajul să luptați pentru visurile voastre.

Va susțineți reciproc, învățați să va acordați spațiu, dar totodată să va înțelegeți emoțiile, cu toate că poate exista un impuls de răutate din partea nativului Balanță, care reușește să va „terorizeze” emoțional atunci când este supărat și conflictul nu a fost rezolvat. De aceea este bine să fiți sinceri unul cu altul și să nu lăsăți neajunsurile să se adune, spuneți ce aveți de spus.

Dacă vă întâlniți la momentul potrivit, la același nivel de maturitate emoțională, această relație poate fi una cu adevărat extraordinară! Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: By George Rudy/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri