8 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 15 share-uri

Compatibilitatea femeii Caprocorn cu bărbatul dintr-o zodie de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) este foarte mare, aceștia având atât interese comune, cât și un sistem de valori asemănător. Prețuiesc cam aceleași calități în cei din jur și au un limbaj al iubirii compatibil.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Capricorn

Împreună puteți avea realizări greu de imaginat pentru alte cupluri. Va susțineți reciproc, iar modul vostru de a înțelege și dărui iubirea este reprezentat de același limbaj. Va înțelegeți din priviri, pur și simplu va simțiți unul pe celălalt.

Aveți însă mare grijă de cămin, atunci când vă aventurați într-o relație de lungă durata sau chiar în viața de familie. Muncitori și determinați, este posibil să va treziți atât de ocupați, încât să nu vă fi văzut cu zilele, deși locuiți în aceeași casă. De aceea există riscul ca relația voastră să se răcească, deși aveți atât de multe în comun.

Nu uitați să va acordați timp unul altuia, viața de cuplu rămâne o prioritate, la fel că și cea de familie. Și el trebuie să participe la treburile casei, la creșterea copiilor, dar și la menținerea vieții intime cât mai palpitante. Sunteți expuși riscului rutinei în dormitor.

Dacă reușiți să păstrați romantismul și pasiunea în relație, puteți muta și munții, iar drumul vostru împreună poate fi lung și încununat cu succes.

Foto: By PanyaStudio/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri