8 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 15 share-uri

Compatibilitatea femeii Caprocorn cu bărbatul dintr-o zodie de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) este foarte mare, aceștia având atât interese comune, cât și un sistem de valori asemănător. Prețuiesc cam aceleași calități în cei din jur și au un limbaj al iubirii compatibil.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Fecioară

Ei, bărbatul Fecioară s-ar putea dovedi perfecționist și meticulors chiar și pentru nativa Capricorn. El știe să recunoască într-o clipă punctele slabe ale unui plan și să găsească mai multe soluții de rezolvare pentru aceeași problema. Este calm și cald, așadar certurile scandaloase și jignirile nu îl caracterizează.

O va surprinde și chiar fascina pe femeia Capricorn prin șarmul sau și capacitatea sa de a crea și menține relații cu o ușurință uimitoare. Spre deosebire de nativul Taur, bărbatul Fecioara este mai puțin critic și tinde să abordeze prin glume bune o situație jenantă, eliminând astfel tensiunile.

Este de asemenea romantic, manierat, intelectual și orientat către artă. Lângă el, femeia Capricorn va simți în permanență că are ceva de învățat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Această relație poate fi una minunată dacă bărbatul Fecioară își poate ține relațiile și își poate desfășura spiritul creativ și totodată social. Pe de altă parte femeia Capricorn are nevoie de sinceritate și mai ales de respectarea promisiunilor de către bărbatul Fecioară.

Putem spune, în final, că cei doi sunt 100% compatibili. Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: By G-Stock Studio/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri