3 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 31 share-uri

O relație între femeia Capricorn și bărbatul din zodie de apă (Rac, Scorpion sau Pești) poate deveni foarte interesantă, în care cei doi învață reciproc unul de la celălalt cum să își găsească echilibrul în viață.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Pești

Această relație este una foarte interesantă. Chiar și dacă se întâmplă să nu reziste prea mult, totuși timpul petrecut împreună va lăsa amprente adânci în viață fiecăruia. Sunteți firi opuse, însă fiecare dintre voi ați știut să alegeți unele esențe ale vieții. Pe cât de diferiți sunteți, pe atât de bine va completați.

Visătorul și romanticul Pești te va copleși cu bunătatea sa și capacitatea de a crea în jurul sau o atmosfera caldă, primitoare, care te face să te simți în siguranță - și chiar ești. Lângă el te simți specială, iubita, susținută și încurajată.

Lângă bărbatul Pești femeia Capricorn va învăța ce înseamnă și cât este de important să și arăți celuluilalt iubirea pe care o simți, puterea gesturilor mici și arma cuvântului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Lângă femeia Capricorn, bărbatul Pești se va simți mai ancorant în viața reală, căci ea va reuși să realizeze ceea ce el nu reușește foarte bine: să își organizeze viața, să facă bine calculele și să construiască matematic investițiile din cuplu. Lângă femeia Capricorn bărbatul Pești chiar va face economii, își va dori copii și va deveni poate cea mai responsabilă variantă a sa.

Dacă vor reuși să își înțeleagă reciproc limitele și felul de a fi, atunci cei doi pot clădi un cuplu cu adevărat puternic.

Foto: By pink panda/ shuttertsock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri