2 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 44 share-uri

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbații din zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) nu este chiar mare, dar nimic nu este imposibil. Zodiile de foc acționează mai mult impulsiv, ghidați de emoții, pe când femeia Capricorn va gândi de 100 de ori înainte de a face o alegere. Privirea în perspectiva și spiritul practic al femeii Capricorn o determina să rămână destul de precaută în relațiile cu bărbații zodiilor de foc.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Săgetător

Pentru bărbatul Săgetător ea pare perfecționistă și elitistă, în timp ce el își dorește o femeie dornică de aventură și cât se poate de veselă. Cu timpul însă se dovesdeste că cei doi sunt destul de compatibili.

Amândoi iubesc natura, dar și arta totodată, sunt firi practice, iubesc ordinea, își acordă libertate unul altuia. Niciunul nu este excesiv de gelos, nici prea impulsiv, iar certurile lor se transformă repede în discuții care se sting rapid.

Firi intelectuale, vor găsi adesea subiecte de discuție și nu se plictisesc unul în compania celuilalt. Bărbatul Săgetător o va copleși cu flori și gesturi romantice, în timp ce femeia Capricorn îl va învăța valorile căminului.

Pot face împreună o relație frumoasă, palpitantă și imprevizibilă și totodată se pot susține reciproc, devenind oameni cu succes în carieră și care își urmează visurile.

Foto: By altafulla/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri