2 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 44 share-uri

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbații din zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) nu este chiar mare, dar nimic nu este imposibil. Zodiile de foc acționează mai mult impulsiv, ghidați de emoții, pe când femeia Capricorn va gândi de 100 de ori înainte de a face o alegere. Privirea în perspectiva și spiritul practic al femeii Capricorn o determina să rămână destul de precaută în relațiile cu bărbații zodiilor de foc.

Compatibilitatea Femeii Capricorn cu Bărbatul Leu

Este o relație foarte interesantă. El are visuri mărețe, ea reușește să le pună în practică. El este determinat și ambițios, ea este perseverență și bună organizatoare.

Este posibil că el să o considere puțin prea calculată, poate cumva lipsită de entuziasm, însă această concluzie este cumva falsă, pentru că femeia Capricorn rămâne totuși o persoană optimistă și cu un fin simt al umorului.

Dacă reușesc să aibă țeluri comune, atunci pot muta și munții împreună. El se aruncă în realizarea planurilor, ea îl ajută și îl susține în tot ceea ce face. Și invers, ea gândește pașii unui proiect, el o încurajează să îl înceapă odată.

În pat se pot înțelege bine dacă aleg să lase inhibițiile deoparte. Pot fi inventivi și pasionali, iar relația poate deveni sudată și de drum lung. Citeste mai departe in pagina 3 >>

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Foto: By Roman Samborskyi/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri