18 Decembrie 2019 publicat în Horoscop 1046 share-uri

Putem să învățăm să decodificăm mesajul sufletului și corpului nostru.

Ce se întâmplă în corp când chakrele sunt în dezechilibru energetic

4. Chakra Anahata sau Chakra Inimii

Este de culoare verde și este localizată în regiunea inimii. Este nodul energetic responsabil cu eliberarea tensiunilor acumulate și a stresului emoțional. Prin acestă chakră ne exprimăm dragostea și sentimentele pozitive.

Dacă avem dezechilibre energetice în această zonă vom experimenta imediat și probleme cu inima, bronșite, dureri în piept și astm. La nivel mental ne simțim în stare de depresie sau avem probleme serioase în relații.

5. Chakra Vishuddha - Chakra Gâtului

Este localizată la nivelul gâtului și este albastră. Ne ajută în capacitatea de a ne exprima și a verbaliza. Exprimăm adevărul nostru prin puterea cuvântului rostit. Când avem parte de dezechilibre în această zonă, avem ulcere, probleme cu dinții, probleme cu tiroida și gîtul inflamat în mod cronic. E posibil să găsești foarte dificil să comunici cu ceilalți și poți să simți o frică imensă că nu ai putere asupra vieții tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Imagine: Alexa_Space/ Shutterstock

6. Chakra Ajna - Chakra Celui de-al treilea ochi

Este localizată între ochi, este de culoare indigo și este responsabilă cu limpezirea subconștientului nostru. Ne pune în conexiune cu dimensiuni spirituale mai înalte și vede perfecțiunea divină în orice.

Când avem dezechilibre energetice la acest nivel, putem să avem dureri de cap. De asemenea, putem să avem dezechilibre hormonale. Mental, ne pierdem abilitatea de a rămâne prezenți și focusați. Putem să simțim că ne-a dispărut intuiția.

7. Chakra Sahasrara sau Chakra Coranei

Este localizată în vârful capului și este de culoar violet. Reprezintă identificarea personală cu Infinitul, senzația de unitate cu Dumnezeu. Când avem dezechilibre la acest nivel nu mai reușim să învățăm cu ușurință. Ne simțim instabili emoțional. Ne simțim afectați la nivelul principiilor noastre, confuzi și avem teamă de singurătate.

Etalare de Tarot: Ce se ascunde în spatele tăcerii persoanei la care te gândești? Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Imagine homepage: Max4e Photo/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri