18 Decembrie 2019 publicat în Horoscop 1026 share-uri

Putem să învățăm să decodificăm mesajul sufletului și corpului nostru.

Suntem făuriți din energie, dar avem formă materială și asta ne face să avem o perspectivă disonantă cu privire la noi înșine. Suntem atomi, suntem molecule aflate într-un dans perpetuu ce creează iluzia că suntem carne și oase.

Suntem suflet, suntem spirit, corp și minte. Filosofia orientală e mai apropiată de acest adevăr și ne descrie mai bine ca un TOT ENERGETIC.

Chakrele sunt practic noduri importante de energie care guvernează funcționarea noastră în plan dual și spiritual. Dezechilibrele energetice provoacă dezechilibre la nivelul sănătății mentale și corporale. Putem să învățăm să decodificăm mesajul sufletului și corpului nostru. Ele ne spun unde se află dezechilibre și ce trebuie să facem pentru a ne alinia cu Armonia.

În corp dar și la nivel emoțional simțim aceste dezechilibre și de aceea trebuie să le ascultăm cu mare atenție:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

SEMNE CĂ CHAKRELE TALE SUNT ÎN DEZECHILIBRU ENERGETIC

1. Chakra Muladhara sau Rădăcina

Este de culoare roșie și este localizată la baza coloanei. Ne conectează cu energia Pământului și ne dă forța de a ne conecta cu dimensiunile spirituale.

Când Muladhara este în dezechilibru, îți sunt afectate picioarele. De asemenea, ai probleme de alimentație, te supără stomacul și imunitatea este diminuată. La nivel mental te poți simți dezorientat/ă, vei avea senzația că nu ai un scop și că nimic nu are vreun sens. E posibil să îți dorești să te izolezi de oameni, fără să mai ai chef de activități de socializare.

Imagine: May_Chanikran/ Shutterstock

2. Chakra Swadhisthana sau Chakra Sacrală

De culoare oranj, chakra sacrală este localizată în abdomenul inferior și e responsabilă cu manifestarea forțelor și energiilor creative în viața noastră. Este chakra procreației. Un dezechilibru la nivelul acestei chakre este semnalată de corp prin probleme urinare, dureri pelvice, dureri de spate la nivel inferior, probleme cu rinichii și aparatul reproducător. La nivel psiho-emoțional simți un blocaj puternic atunci când vrei să îți exprimi emoțiile. Reticența de a te exprima prin daans poate fi asociată cu un dezechilibru în aceeași zonă.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

3. Chakra Manipura sau Chakra Plexului Solar

Este localizată în zona stomacului și este de culoare galbenă. Este chakra prin care ne manifestăm aspirațiile și puterea personală. Dezechilibre la nivelul acestei chakre afectează funcționarea ficatului, provoacă stare de somnolență și oboseală, provoacă hipertensiune. La nivel mental ne simțim anxioși, ne e frică de respingere și ne scade drastic nivelul auto-stimei.

Citește mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri