2020 va fi un an al iubirii și comuniunii. Va fi un an când cu toții vom face progrese pe aceste planuri, dar în special 5 dintre zodii vor fi avantajate în moduri magice. Vrei să afli care sunt acestea?

HOROSCOP 2020: TOP CELE MAI NOROCOASE ZODII

Horoscop 2020 Scorpion (23 octombrie - 23 noiembrie)

Anul 2020 reprezintă pentru persoanele născute în Scorpion, anul întâlnirii cu ceea ce mereu au căutat sau visat. Pot fi lucruri materiale sau chiar răspunsuri interioare la frământări de natură spirituală. 2020 va fi un al reușitelor, un an când veți reuși tot ceea ce vă puneți în plan.

Persoanele din Scorpion singure sunt în mod special favorizate de aranjamentul astral al Anului 2020, care simbolizează Comuniunea, iubirea și armonia în 2. Vă veți găsi cu ușurință iubirea, încă din primele luni ale anului. Este esențial să faceți loc iubirii și să vă reclădiți încrederea de sine. Aveți încredere în magia lui 2020!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Standret/ Shutterstock

Horoscop 2020 Pești (19 februarie - 20 martie)

După o lungă perioadă de nereușite și multe întâmplări puse sub semnul ghinionului, putem în sfârșit să nominalizăm și Zodia Pești în topul celor mai norocoase zodii ale Anului. Veți găsi împlinirea în noul an, 2020. Horoscopul se anunță unul înfloritor în ceea ce vă privește, dragi nativi în Pești. Lecția lui 2020 pentru voi este una frumoasă: veți învăța să vedeți iubirea în diverse forme de manifestare, veți simți cum iubirea se manifestă asupra voastră și asta vă va da aripi.

Aveți mai mult curaj să fiți voi înșivă și să luați de la viață ceea ce cu adevărat meritați și vă doriți.

Succes în 2020!

Foto homepage:  XArtProduction/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri