Ce se intampla in viata fiecarei zodii in urmatoarea perioada de timp atunci cand vine vorba de dragoste, bani sau cariera? Afla citind horoscopul complet al lunii decembrie 2019 pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Decembrie 2019 pentru zodia Sagetator

Ce luna interesanta se vrea a fi decembrie pentru tine, draga Sagetator! Esti plin de avant, energie si vitalitate, gata sa descoperi lumea, dar si sa te lasi descoperit. Foarte posibil ca aceasta luna sa te gaseasca pe drumuri in cea mai mare parte a sa sau pe alte meleaguri, dar este exact acel lucru dupa care tanjeste sufletul tau in acest moment. Este drept ca circumstantele vietii tale au fost un pic instabile in ultima vreme, dar au creat in acelasi timp anumite oportunitati de care ar fi bine sa profiti. Aspectul astral pe care Jupiter il creeaza cu Uranus pe 15 este aducator de noroc, de pauze binemeritate si momente de relaxare, dar si de intalniri speciale cu persoane noi. In a doua parte a lunii poti primi o veste neasteptata care te va determina sa iei o decizie importanta in viitorul apropiat. Ultimele zile ale lunii sunt momentul perfect pentru a straluci, a socializa si a-ti exercita farmecul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Decembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Daca in ultimii ani, Capricornul nu a fost tocmai favoritul planetei Jupiter, iata ca norocul acestei zodii se schimba peste noapte. Incepand cu ziua de 2 decembrie, Jupiter, planeta norocului, a abundentei si a evolutiei, intra pentru prima oara dupa 12 ani in semnul Capricornului. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca timpul testelor a trecut, draga Capricorn, si acum este momentul sa culegi roadele muncii tale, ale rabdarii tale si ale credintei tale. Capricornul este infuzat cu o noua energie creatoare (multi nativi au in vedere fie o sarcina, fie un job nou, fie o noua directie in viata) care te aduce mai aproape ca niciodata de ceea ce iti doresti si te ajuta sa iti indeplinesti visurile. Daca esti single, decembrie 2019 poate fi luna in care intalnesti o persoana pe sufletul tau, iar daca te afli in cautarea unui nou loc de munca, il vei gasi in scurt timp si va fi exact ceea ce iti doreai. In plus, vei fi foarte bine recompensat pentru munca ta si vei incepe un nou ciclu al vietii tale. Un pic de atentie la capitolul sanatate caci esti un pic mai vulnerabil in a doua parte a lunii la capitolul raceli. Opteaza pentru o dieta mai sanatoasa, bogata in legume si fructe proaspete.

Horoscop Decembrie 2019 pentru zodia Varsator

Pentru Varsator, luna decembrie va fi deopotriva o luna a sfarsitului si una a inceputului. Este momentul sa te desprinzi de trecut sau de vechile obiceiuri care nu te duceau nicaieri si sa lucrezi pentru un viitor mai bun. O parte din Varsatori vor fi nevoiti sa accepte ceea ce nu au putut accepta pana acum, poate chiar sfarsitul unei relatii/ a unei etape a vietii lor, si vor beneficia de tot sprijinul si ajutorul prietenilor in acest sens. In sfarsit, aripile incep sa iti creasca din nou, iti depasesti limitele interioare si te angajezi mai mult intr-o viata sociala activa, ceea ce atrage dupa sine noi perspective de iubire si evolutie. Iti faci cu usurinta noi prieteni si cunosti lume noua mai ales prin intermediul activitatilor filantropice sau a celor cu o cauza sociala. In a doua parte a lunii, este foarte posibil sa intalnesti o persoana draga tie cu ocazia unei petreceri, sa ti se ofere un loc noua de munca sau sa ai o idee stralucita despre intemeierea propriei afaceri. Succesul si implinirea iti bat la usa!

Horoscop Decembrie 2019 pentru zodia Pesti

Decembrie va fi pentru tine o luna plina si activa, in care te vei concentra cu precadere asupra obiectivelor si responsabilitatilor tale profesionale. Totodata, cercurile tale sociale se extind considerabil, atragand dupa ele conexiuni noi si oportunitati numai bune de valorificat in perioada urmatoare.  Pana pe 19 ianuarie, vei avea parte de o perioada buna pentru a-ti dezvolta relatiile, pentru a calatori, pentru a pune bazele unei afaceri sau pentru a rezolva anumite chestiuni legale sau care tin de educatie si dezvoltare personala. Iesi din zona de confort de-a binelea si jonglezi cu noi circumstante si coordonate de afaceri si munca. Pe de alta parte, Luna plina de pe 12 poate fi si o chemare catre echilibru si sa iti indrepti atentia mai mult catre camin, familie, partener sau tot ceea ce inseamna viata personala. Partenerul de viata se poate simti un pic neglijat, dar cateva zile de vacanta in a doua parte a lunii va pot face fericiti si relaxati pe amandoi.

Foto fr si main: By Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri