Ce se intampla in viata fiecarei zodii in urmatoarea perioada de timp atunci cand vine vorba de dragoste, bani sau cariera? Afla citind horoscopul complet al lunii decembrie 2019 pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Decembrie 2019 pentru zodia Leu

Chiar daca relatiile familiale sunt un pic agitate la inceput de luna si pot exista anumite tensiuni intre Lei si membrii mai tineri ai familiei lor, imediat ce vom trece de prima saptamana, armonia se va instala regina in viata familiala a acestor nativi. Veti petrece clipe frumoase impreuna si este foarte posibil sa plecati intr-o vacanta pe alte meleaguri si sa va bucurati de atmosfera magica a targurilor de Craciun. Zilele de 2-9 decembrie sunt extrem de benefice pentru Leii single si iubirea isi va face simtita prezenta in inimile acestora. Nu ezitati sa fiti deschisi si sa va marturisiti sentimentele, mai ales ca Mercur in Sagetator va inlesni comunicarea si va face lucrurile mult mai usoare pentru voi. Foarte posibil sa traiti aventura vietii voastre cu o persoana cunoscuta prin intermediul prietenilor si sa va asumati angajamente mai repede decat ati fi crezut vreodata. Pe plan profesional, lucrurile merg bine, desi perioada Sarbatorilor poate fi extrem de aglomerata si cu surprize pentru tine.  

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Decembrie 2019 pentru zodia Fecioara

Foto: By StunningArt /Shutterstock

In cuplul sau in casnicia in care este implicata o Fecioara, decembrie 2019 va fi o luna in care primeaza elementul sexualitatii. Fecioara doreste sa isi resuciteze relatia de dragoste, iar pasiunea, tandreturile, gesturile de afectiune si intimitatea autentica vor fi la ele acasa. In plus, partenerul de viata doreste sa iti arate ca te sustine neconditionat si iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti indeplini obiectivele profesionale de sfarsit de an. De aceea, daca ai un proiect de terminat, mai mult ca sigur ca va fi un succes garantat si va starni admiratia superiorilor tai. Reusesti sa te afirmi cu usurinta si sa iti sustii totodata punctul de vedere. Daca esti single, o persoana cunoscuta la o petrecere de sfarsit de ani te poate face sa iti reconsideri optiunile a ceea ce numeai inainte “partenerul potrivit”. Aproape ca nu iti vine sa crezi ca te poti indragosti de cineva care nu se incadreaza in “tiparele” tale, dar care totusi pare a fi facut pentru tine.

Horoscop Decembrie 2019 pentru zodia Balanta

Balantei ii este data un pic lumea peste cap la inceput de decembrie, dar intr-un sens bun, caci intentiile celui pe care il iubesti se aliniaza in sfarsit la nevoile reale ale cuplului vostru. Daca esti implicata intr-o relatie de dragoste stabila, partenerul de viata va avea tendinta de a te surprinde intr-un mod placut si de a-ti face multe surprize romantice si frumoase, fiind mai dragastos ca niciodata cu tine. Mai mult, incearca sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a imparti echitabil intre voi doi responsabilitatile casnice si familiale. Daca esti single, iubirea are tendinta de a veni inspre tine in maniere neconventionale pentru tine, ceea ce te bulverseaza un pic, dar aduce totodata un plus de adrenalina, suspans si aventura in viata ta. Pregateste-te si pentru o perioada usor aglomerata pe plan profesional. Vor fi multe asteptari de la tine, dar si solicitari de proiecte si idei, ceea ce te face un pic nervoasa si stresata. Nu trebuie sa iti faci insa griji, caci in aceasta perioada stralucesti si tot ceea ce propui nu doar ca are sorti de izbanda, dar si de castiguri suplimentare.

Horoscop Decembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Comunicarea va fi cheia armoniei pentru Scorpion atat pe plan amoros, cat si pe plan socio-profesional. Scorpionii reusesc sa priveasca dintr-o perspectiva obiectiva si realista problemele casniciei/ relatiei lor de dragoste si sa discute impreuna cu partenerul de viata chestiuni importante precum investitia intr-un nou camin, aducerea pe lume a unui alt copil sai ajutorul in treburile domestice. Acesti nativi inteleg ca sunt norocosi ca au alaturi pe cineva caruia sa le pese cu adevarat de ei, dar si ca dialogul, atata timp cat existe iubire si intentii bune de ambele parti, poate fi cheia catre rezolvarea multor neintelegeri si dizolvarea anumitor frustrari in cadrul unui cuplu. Pe de alta parte, Luna plina in Gemeni de pe 11 decembrie le ascute simturile si intuitia, nativii Scorpion beneficiind de o perspectiva mai clara asupra propriei vieti si a carierei.  Prin ce se traduce acest lucru? Ei bine, nativii Scorpion inteleg care sunt acele aspecte ale vietii lor in care ei trebuie sa actioneze urgent in perioada urmatoare de timp si o vor FACE.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri