4 Decembrie 2019 publicat în Horoscop 55 share-uri

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbații zodiilor de apă este destul de bună. Pentru o relație de lungă durată devin importante detaliile personale ale clor doi nativi din cuplu.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Pești – 100%

Cei doi se completează reciproc! Nativul Pești este introvertit, însă femeia Săgetător îi citește gândurile. Nativa Săgetător are nevoie de libertate, iar nativul Pești o încurajează să își urmeze visurile.

Ea gătește minunat, el o admiră și consideră un semn de dragoste tot ceea ce ea face pentru cuplu. El îi oferă stabilitate și creează un mediu cald și armonios, învățând nativa Săgetător să își întoarcă mereu gândurile către cuplu, către familie. Bărbatul Pești știe să clădească securitatea în cuplu și doncolo de firea să ludică, ascude o maturitate de care toți nativii acestei zodii dau dovadă. Poate că nu este cel mai pragmatic bărbat, dar nu caută perfecțiunea și totodată nu îl deranjează ca celalt să dețină inițiativa. Nu este ușor de manipulat, deși la o prima vedere ai spune că este. Rămâne însă un diplomat, reușind să domolească firea impulsivă a femeii Săgetător.

Cei doi nativi pot face casă bună împreună, se respectă reciproc, sunt romantici și își acordă libertate unul altuia.

foto: By Oscar Carrascosa Martinez/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri