4 Decembrie 2019 publicat în Horoscop 55 share-uri

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbații zodiilor de apă este destul de bună. Pentru o relație de lungă durată devin importante detaliile personale ale clor doi nativi din cuplu.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Scorpion – 50%

Cei doi pot clădi o relație frumoasă dacă învață să se respecte reciproc și să aibă încredere unul în celălalt.

Bărbatu Scorpion este mai sensibil, mai puțin extrovertit în comparație cu femeia Săgetător, caută stabilitate, este romantic, nu îi plac criticile și poate deveni ușor gelos, cu atât mai mult cu cât femeii Săgetător îi place să își păstreze un grad de libertate.

Ritmul de viață al femeii Săgetător, mereu curioasă, implicată în proiecte și căreia nu îi place neapărat rutina poate fi un pic obositor pentru bărbatul Scorpion. Acesta se poate simți puțin copleșit, pentru că, într-adevăr, femeia Scorpion va fi mai mereu cu un pas înaintea bărbatului Scorpion.

De asemenea impusivitatea și firea sinceră a femeii Săgetător îl poate zdruncina pe romanticul și sensibilul Scorpion.

Alături de femeia Săgetător, Scorpionul învață să fie mai practic și să își exprime sentimentele, să se bucure de frumusețile naturii, să adore călătoriile și totodată învață să glumească.

Alături de bărbatul Scorpion femeia Săgetător învață să fie mai calmă, învață să aleagă cuvintele, pentru că acestea au putere, învață să se gândească mai mult la modul cum pot fi interpretate mesajele ei de către ceilalți. Citeste mai departe in pagina 3 >>

foto: By Kseniya Ivanova/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri