5 Decembrie 2019 publicat în Horoscop 68 share-uri

Femeia Săgetător și nativii zodiilor de Aer au multe în comun, prezintă valori asemănătoare și reușesc să se ințeleagă până la cele mai mici detalii.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Vărsător – 90%

Ei bine bărbatul Vărsător rămâne destul de pretențios în ceea ce privește relațiile intime. Este foarte posibil ca relația voastră să înceapă întâi ca una de prietenie și pe parcurs să capete transformări. Nu este neapărat adeptul dragostei la prima vedere, așadar dragostea nu va începe înflăcărat. Pentru el dragostea se clădește, nu pică pur și simplu.

Dacă îi sunt acceptate tabieturile, nativul se dovedește o fire inteligentă, dinamică și foarte, foarte imprevizibilă. Alături de el femeia Săgetător nu se va plictisi niciodată, va avea o relație... plină de surprize am putea spune, să sperăm plăcute. Ambii parteneri iubesc călătoriile, glumesc și râd mult împreună, sunt atenți la nevoile celuilalt, adoră să spună adevărul așa cum este, urăsc ipocrizia, dar sunt la fel de impulsivi și încăpățânați uneri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Așadar certurile pot fi foarte aprinse, important este să se respecte, să nu își arunce cuvinte pe care nu le mai pot șterge și să învețe să discute “la rece”, când lucrurile s-au mai calmat.

Relația poate fi una cu adevărat reușită dacă cei doi pot să își mai tempereze impulsivitatea.

foto: By G-Stock Studio/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri