5 Decembrie 2019 publicat în Horoscop 68 share-uri

Femeia Săgetător și nativii zodiilor de Aer au multe în comun, prezintă valori asemănătoare și reușesc să se ințeleagă până la cele mai mici detalii.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Balanță – 100%

Probabil că femeia Săgetător își va găsi destul de repede sufletul pereche, căci astrele îi susțin din plin compatibilitatea cu parteneri din multe zodii.

Alături de bărbatul Balanță, femeia Săgetător se simte în siguranță, înconjurată de confort și armonie.

Bărbatul Balanță o admiră, o respectă și o motivează în tot ceea ce face. Ca și ea, îi place să interacționeze și are atât de mulți prieteni, încât cei doi pot avea o viață socială bogată. Le plac călătoriile, iar bărbatul Balanță își păstrează calmul în situațiile conflictuale și manifestă multă înțelegere, empatie și toleranță față de nativa Săgetător.

În dormitor se înțeleg minunat și nu se va instala rutina. Mai mult decât atât, bărbatul Balanță este dispus să participe alături de femeia Săgetător în ceea ce privește responsabilitățile comune, casnice. Firi intelectuale, vor găsi mereu câte un subiect interesant de discutat. Serile se pot finaliza într-o atmosfera romantică, sunt genul acela de iubiți care dorm îmbrățișați și își fac cafeaua împreună, zambindu-și. Da, ei sunt acel tip de cuplu! Citeste mai departe in pagina 3 >>

foto: By Serhii Zavalnyi/Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri