28 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 54 share-uri

Femeia Săgetător poate stabili relații de durată cu partenerii din zodiile de pământ, însă în anumite condiții, cu unele compromisuri pe care nu întotdeauna nativa este dispusă să le facă. Se nasc relații interesante, tulburătoare, uneori soldate cu lecții karmice.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Capricorn – 60 %

Deși între cei doi nativi sunt diferențe mari, există totuși multe șanse pentru o relație reușită.

De obicei bărbatul Capricorn este conservator, orientat către detaliu, cu un bun simț practic și introvertit. Cu toate acestea, este foarte empatic, atent la nevoile celuilalt, poate să anticipeze reacțiile nativei Săgetător și îi oferă spațiu și libertate.

Nativul Capricorn este creativ și totodată foarte bine organizat, ceea ce îi poate face viața mai ușoară nativei Săgetător. De asemenea este statornic, iar în intimitate prezintă o latura imprevizibilă. Pentru nativa Săgetător, acesta reprezintă un stâlp de încredere, de reper, de susținere, oferindu-i siguranță și căldură.

Dacă reușesc să manifeste înțelegere unul față de altul, această relație ar putea fi una minunată, încununată cu experiențe frumoase, romantice, în care nativul Capricorn învață să iasă din rutină, iar nativa învață să fie mai calmă și mai organizată.

Foto: By Andrey Yurlov/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri