28 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 54 share-uri

Femeia Săgetător poate stabili relații de durată cu partenerii din zodiile de pământ, însă în anumite condiții, cu unele compromisuri pe care nu întotdeauna nativa este dispusă să le facă. Se nasc relații interesante, tulburătoare, uneori soldate cu lecții karmice.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu Bărbatul Fecioara – 40%

Relația acestor nativi este foarte interesantă. Deși sunt firi total opuse, totuși ei se completează precum simbolul Yig Yang. Ce nu are unul are celălalt.

Dacă femeia Săgetător este visătoare și vede imaginea de ansamblu a situațiilor, bărbatul Fecioara este pragmatic și vede lucrurile în detaliu. Dacă ea va hotărî să călătorească, detaliile vor fi bine stabilite de el, luând în calcul și posibile pericole. Dacă ea dorește libertate, el se asigura că nu vor fi uitate responsabilitățile. Dacă ea alege să fie creativă, cu siguranță el va face un plan din urmă.

Amândoi sunt firi intelectuale și în această zonă vor reuși să dezvolte discuții incitante, pline de sens, reușind să se motiveze și susțină reciproc. Dealtfel, certurile le vor stinge prin discuții care se pierd în detalii mai mult de logică, iar nativul Fecioara, cu calmul său, va reuși să aplaneze conflictele generate de diferențele de opinie.

Deși diferențele între cei doi sunt mari, totuși cei doi pot face echipă bună împreună. Dacă relația supraviețuiește primelor etape, poate deveni lungă, frumoasă, echilibrată și plină de armonie. Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: By lightwavemedia/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri