27 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 63 share-uri

Compatibilitatea femeii Săgetător cu zodiile de foc este destul de mare, poate chiar cea mai mare din întreg zodiacul. Aceste zodii se înțeleg bine între ele, au valori comune și interese asemănătoare, sunt optimiste, active și familiste. Desigur, rămân destul de pretențioase.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Săgetător: 100%

Ei da, încă o compatibilitate extraordinară am putea spune!

Cei doi nativi se înțeleg minunat, au aceleași interese, au viziuni comune și au subicte de discuție în comun, pe care le pot ridica la rang filosofic. Timpul pe care îl petrec împreună este unul plin de evenimente și noi experiențe, este intens și departe de rutină. Am putea spune că viața acestor nativi este atât de plină când sunt împreună!

Se susțin reciproc în tot ceea ce fac, dar totodată își acordă spațiu unul altiua, pentru că libertatea este importantă pentru fiecare dintre cei doi nativi. Le place să călătorească, sunt amândoi firi active, sportive chiar, iubesc natura și animalele. Sigur, pot avea animale de companie și pot fi foarte atașați de acestea.

În pat sunt inventivi și atenți la nevoile celuilalt, se înțeleg atât de bine încât își citesc gândurile. O privire sau un simplu gest, cât de mic, va fi receptat de celălalt ca un mesaj, fără a mai fi nevoie de cuvinte.

Nici certurile nu sunt atât de înflăcărate, fiecare spune ce are de spus, rămânând apoi să mediteze la nevoile celulilalt. Parte bună este că uită repede, amândoi trec cu ușurință peste emoțiile negative și nu sunt ranchiunoși. Și încă un plus: nu sunteți geloși, ceea ce va permite să va acordați spațiu unul altuia, fără a urmă o lista lungă de reproșuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri