26 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 2429 share-uri

Femeia Săgetător este plină de farmec, are un simt al umorului greu de egalat și totodată este o luptătoare. Optimismul și puterea sa interioară o ajută de multe ori să depășească obstacole dificile în viață.

Femeia Săgetător: o mamă tolerantă, căreia îi poți spune orice secret

Femeia Săgetător este o mamă care îi lasă libertate copilului, astfel încât acesta să capete independența de la vârste fragede, însă totodată această libertate vine la pachet cu responsabilizarea. Încă de mic, copilul femeii Săgetător primește sarcini care revin în responsabilitatea sa, învățându-l totodată ce este etic și corect. Femeia Săgetător este o mama căreia îi poți spune orice, este empatică și totodată atât de optimistă încât sigur vei găși soluțîi dacă vorbești cu ea. Este totodată și foarte grijulie, însă își lasă copilul să aleagă pentru el, nu înainte de a fi informat suficient despre posibilele urmări ale alegerilor sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Își educă atent și cu răbdare copiii, nu este cicălitoare și nici nu îi plac pedepsele. Deși uneori poate fi mai strictă, căci cineva trebuie să impună unele reguli, totuși copiii vor ști că la ea vor găși răspunsuri sincere, vor descoperi adevărul greu de spus și vor rămâne în siguranță. Unde mai pui la socoteală faptul că femeia Săgetător gătește excelent și prepară numai bunătăți pentru familia sa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri