31 Octombrie 2019 publicat în Horoscop 39 share-uri

Femeia Scorpion poate fi pe cât de senzuala, pe atât de pretențioasă. Pretențiile sale o pot determina să se aventureze cu dificultate într-o relație, însă iubește instens și pasional atunci când găsește un partener potrivit.

Compatibilitatea femeii Scorpion cu bărbatul Vărsător – 60%

Bărbatul Vărsător (zodie de aer) este vântul care poate stârni valuri puternice pentru femeia Scorpion (zodie de apă). Tot el poate liniști apele femeii Scorpion. Relația aceasta depinde foarte mult de cei doi și mai puțin de zodiac. Aceasta pentru că barbatul Vărsător este atât de imprevizibil, încă nici măcar zodiacul nu poate spune prea multe despre el.

În general bărbatul Vărsător este extrovertit, îi place să descopere lumea, are mulți prieteni, petrece mult timp cu aceștia și ușa casei lui este deschisă tuturor. Se implică în poritecte de caritate, este hotărât și rațional, iar femeia Scorpion se poate simți atrasă cu ușurință de umanismul și inteligența sa. Dacă acesta este bărbatul Vărsător pe care îl întâlnește, în scurt timp femeia Scorpion se va simți sufocată, nu va înțelege cum acest bărbat poate irosi atâta energie și timp pentru exterior, cum poate petrece atât timp departe de spațiul intim și nici nu va înțelege de ce toate acestea sunt atât de importante pentru el. Se va simți lăsată la o parte, abandonată, singură, neînțeleasă și chiar geloasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Dar, cum spuneam zodia Vărsător este încununată de imprevizibil. Așadar femeia Scorpion poate întâlni un bărbat Vărsător misterior, poate chiar introvertit, centrat pe familie și casă, pe proiectele personale. Sigur că umanismul este tot acolo, însă o fire introvertită poate fi tolerată de către femeia Scorpion.

Dacă vor comunica eficient, dacă femeia Scorpion nu își va exercita controlul asupra lui și îi va oferi spațiu și libertate, iar dacă bărbatul Vărsător va respecta nevoie de intimitate și romantism a femeii Scorpion, relația celor doi poate fi una minunată.

foto: By Nejron Photo/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri