1 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 9 share-uri

Se numără printre cele mai pasionale și cuceritoare femei ale zodiacului. Este inteligentă, atrasă de lux și arte, puternică și ambițioasă – cu toate acestea rămâne destul de pretențioasă când vine vorba despre sufletul pereche. Cu greu îi va trece un bărbat pragul sufletului, iar odată întrată în relație, această femeie va fi greu de uitat.

Compatibilitatea femeii Scorpion cu bărbatul Săgetător

Reușita acestei relații este o loterie: depinde foarte mult de fiecare nativ în parte.

Aventurierul Săgetător, dornic să călătoreasca și cu o curiozitate de nestăpânit, se va simți atras de misterioasa femeie Scorpion. își va dori sa o cucerească și să o impresioneze, iar experiențele în dormitor vor reprezenta punctul forte al relației pentru o lungă perioadă de timp. Amândoi sunt pasionali, inteligenți, le place să se bucure de viață și adoră mâncarea bună.

Cu toate acestea, bărbatul săgetător rămâne un aventurier, lui îi place să exploreze, să călătorească, să iasă cu prietenii și urăște certurile. Femeia Scorpion dorește explicații, dar bărbatul Săgetător consideră inutil să despici firul în patru, când ai putea face cu totul altceva. Această atitudine îi dă impresia de superficialitate femeii Scorpion, care poate ajunge să se simtă neînțeleasă și singură.

Relația poate avea viitor dacă bărbatul Săgetător alege să își realizeze experiențele împreună cu femeia Scorpion, să își organizele călătoriile și activitățile din afara seriviciului împreună cu aceasta și să se asigure ca îi oferă intimitatea de care aceasta are nevoie. De asemenea femeia Scorpion va trebui să rămână destul de îngăduitoare cu prietenii nativului și de asemenea sa încerce să îi înțeleagă nevoia de libertate și explorare a acestuia.

Dacă reusesc sa faca unele compromisuri, pot avea o relație fascinanta!

foto: By Ioana Catalina E/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri