30 Octombrie 2019 publicat în Horoscop 11 share-uri

Femeia Scorpion se numără printre cele mai pasionale femei ale zodiacului, fiind cuceritoare și romantică. Totodată este o femeie hotărâtă, ambițioasă, puternică si mai ales pretențioasă, așadar nu îi va fi tocmai ușor să își găsească perechea.

Compatibilitatea femeii Scorpion cu bărbatul Scorpion – 80%

Se pot atrage unul pe altul dintr-o mie de persoane. Ei sunt vrăjitorii zodiacului, cei capabili să subjuge dintr-o privire, să seducă amețitor și să își joace senzualitatea de la prima apariție.

Cei doi parteneri se bucură de o mare compatibilitate fizică, spirituală, intelectuală, afectivă. Pot găsi multe puncte comune în relație și se înteleg de minune în pat, unde nu se vor plictisi niciodată. Sunt pasionali, romantici, inventivi și se înteleg intuitiv, nefiind nevoie decât de o privire pentru a ști nevoile celuilalt.

Se susțin unul pe altul în careiră, dar și la greu, însă totodată își cunosc cu ușurință punctele slabe.

Dorința de control este intensă la acești nativi, iar pentru a face casă bună împreună trebuie să învețe să facă cu rândul în ceea ce privește exercitarea controlului. Dacă ajung să se certe, rezultatul poate fi catastrofal, căci în acest război declanșat singura regulă care există este aceea că nu există nicio regulă, orice fiind permis pentru a-și atinge scopul sau a demonstra care are dreptate. De aceea trebuie să învețe să își acorde spațiu, să cedeze impusivității și să fie toleranți când celălalt își pierde controlul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Dacă vor reuși să își țină în frâu impulsivitatea și dorința de control, cei doi vor realiza un cuplu extraordinar. Citeste mai departe in pagina 3 >>

foto int: By Viktoriia Hnatiuk/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri