29 Octombrie 2019 publicat în Horoscop 77 share-uri

Femeia Scorpion este recunoscută în zodiac pentru senzualitatea și romantismul său, dar și pentru spiritul puternic de care poate da dovadă atunci când îi sunt puse la încercare valorile. Este o femeie de încredere, o prietenă bună, o iubită pasională, statornică în relații și puternică în carieră, suficient de pretențioasă și ambițioasă pentru a avea succes în toate sferele vieții.

Compatibilitatea femeii Scorpion cu bărbatul Capricorn – 40%

Este o relație interesantă. Ambii nativi sunt pretențioși, perfecționiști, încăpățânați și ambițioși, iar dacă au principii și valori diferite, nu vor renunța la acestea doar de dragul partenerului.

Deși cele de mai sus sunt puncte comune, totuși pot fi foarte diferiți. Capricornul este pragmatic și poate chiar ușor conservator, femeia Scorpion este senzuală, cuceritoare și romantică, putând declanșa cu ușurință sentimente de gelozie pentru nativul Capricorn. Este posibil ca acesta să nu se simta în siguranță lânga femeia Scorpion, să înțeleagă greu stabilitatea și mai ales loialitatea acestia, fiind nevoit să treacă de aparențe.

Pot avea principii diferite și în ceea ce privește importanța și investirea banilor, dar și în ceea ce privește modul în care își petrec timpul împreună. În timp ce unul adoră călătoriile, celălalt poate fi atras mai degrabă de confort și liniște. Chiar și în pat pot fi destul de diferiți, la fel și în ceea ce privește gusturile culinare.

Relația acestor nativi poate fi ca la loterie. Dacă au noroc și se potrivesc în majoritatea gusturilor, valorilor și orientărilor, pot face casă bună împreună. Sigur, trebie să manifeste mai multă toleranță unul față de celălalt și să renunțe la impusivitate atunci când se ivește o ceartă.

foto int: By G-Stock Studio/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri